2015 Seyahat Ödülü Gruppal'ın Oldu

Uzakrota Seyahat Ödülleri ile kendi kategorisindeki 20 aday arasından 2015'te "Yılın En İyi Seyahat Şirketi" ödülünü Gruppal kazandı.

Yayın Tarihi: 14 Aralık 2015Görüntülenme: 4587
gruppal-uzakrota-odul.jpg

İçeriği ve haberleri ile turizm dünyasının gündemini belirleyen, etkinlikleri ile sektörün nabzını tutan Uzakrota, 6. yılında da Uzakrota Seyahat Ödülleri ile turizm dünyasının en iyilerini belirledi. 

Yılın en iyi seyahat şirketinden en iyi seyahat bloglarına kadar 9 farklı kategoride 180 adayın yer aldığı yarışmada turizm dünyasının önde gelen isimleri jüri görevini üstlendi. 2015 yılı içerisinde kendi kategorisindeki 20 aday arasından "Yılın En İyi Seyahat Şirketi" ödülünü ise Gruppal kazandı. 

6. Uzakrota Seyahat Ödülleri'nin jüri listesinde Gökhan Erdoğan (Uzakrota), Mert Ödemiş (Interfly), Çağrı Sağlık (Malezya Turizm Ofisi), Cem Polatoğlu (Tur Andiamo), Bahar Akıncı (Hürriyet), Simge Ayan (Zomato), Hilal Meriç (Boomads), Pırıl Saydam (MSN Seyahat), Güneş Akdoğan (Adım Adım Seyahat) gibi turizm alanında uzman isimlerin yer aldı.

"Düşlediğiniz tatillerin doğru adresi!" sloganıyla herkes için uygun fiyatlı ve keyifli tatiller sunmak için çalışan Gruppal Ailesi olarak Uzakrota ekibine ve jüri üyelerine teşekkür ederiz. 

Aday ve kazanan listesinin tamamını Uzakrota Seyahat Ödülleri sayfasından görebilirsiniz.