Bayram Tatilinde Gezilecek Yerler

9 günlük bayram tatilinde evde oturma, Gruppal yurtiçi gezileri ve vizesiz yurtdışı turları ile yazın en güzel tatilini yap!

Yayın Tarihi: 28 Haziran 2022Görüntülenme: 1635
bayramda-ailece-tatil.jpg

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla herkes tatil planlarını yeniden gözden geçirdi ve hali hazırda plan yapmış olanlar tatilini uzatmak isterken henüz plan yapmamış olanlar ise uzun bayram tatili fırsatını kaçırmamak için gezi planları yapmaya başladı bile.

Gruppal 2022 resmi tatil turları arasında en uzun dönemi kapsayacak olan Kurban Bayramı tatilinde gezebileceğiniz onlarca şehir katılabileceğiniz sayısız tur bulunuyor. Bayram tatilini değerlendirmek isteyenler toplansın! Sizin için hazırladık.

Kurban Bayramı tatil turlarına vizesiz yurtdışı turları ile başlayalım istedik.

Bayramda Vizesiz Tatil İmkanı

Vize derdi olmadan özgürce gezebileceğiniz ve 9 günlük bayram tatilini fırsat bilip birbirinden güzel ve eğlenceli vizesiz ülkeler sizi bekliyor. Mısır'ın Sharm El Sheikh tatil beldesinden Karadağ'ın güzel kenti Budva'ya vizesiz Balkan şehirlerinden egzotik rotaların en güzeli Fas'a... Bu bayram seçeneğiniz çok.

1. Sharm El Sheikh Turları

sharm-el-sheikh.jpg

Kızıldeniz kıyısında bulunan Mısır'ın Antalyası Sharm El Sheikh size bu bayram farklı bir tatil imkanı sunuyor. Kısa süreli seyahatler için Türk vatandaşlarına vizeyi kaldıran Mısır Sharm El Sheikh bayram tatilinde vizesiz yerler arasında en popüler destinasyonlardan biri oluyor.

2. Balkan Turları

balkan-turlari.jpg

Saraybosna'dan Trebinje'ye, Tiran'dan Budva'ya, Belgrad'tan Üsküp'e... Bayram tatilinde Balkanlar'ı vizesiz gezmek mümkün! Üstelik birbirinden farklı rota seçenekleri ve peşin fiyatına taksit imkanlarıyla Gruppal vizesiz Balkan turları paketlerinde sizi bekliyor.

3. Fas Turları

fas-turu.jpg

Kuzey Afrika'nın gizem dolu rotası Fas'ın en popüler şehirleri Casablanca ve Marakeş'i keşfetmek için Fas turları bayram tatili için en güzel alternatif olabilir. Egzotik ve kültürel bir yolculuğa çıkacağınız Fas gezisinde ekstra turlar dahil paketleri de incelemelisiniz.

4. Budva Turları

budva-turu.jpg

Vizesiz bayram tatil seçeneklerinden bir diğeri de Budva oluyor. Adriyatik kıyılarında Karadağ'ın güzel şehri Budva'yı görmek, turkuaz renkteki sularında yüzmek, tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek isterseniz vizesiz Budva turlarında yerinizi ayırtmayı unutmayın.

5. Bakü Turları

baku-turu.jpg

Azerbaycan'ı merak edenler, Hazar Denizi kıyısındaki şehri Bakü'yü görmek ve keşfetmek için vakit bulamayanlara bayram tatilinden daha güzel bir fırsat olamaz. Bayramda Bakü sokaklarında gezmek, benzersiz bir deneyim yaşamak için yerinizi ayırtmayı ve indirimli seçenekleri incelemeyi sakın unutmayın.

6. Üsküp Turları

uskup-turu.jpg

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bayram tatilinizi geçirmek ve unutulmaz bir vizesiz yolculuğa çıkmak için Üsküp turlarını tercih edebilirsiniz. Vardar Nehri kenarında uzanan Üsküp şehri birçok farklı kültüre ev sahipliği yapar, bu nedenle kendinizi burada yabancı hissetmezsiniz. Ayrıca ekonomik bir gezi imkanı sunar.

7. Saraybosna Turları

saraybosna-turu.jpg

Bosna Hersek'in güzel başkenti Saraybosna bayram tatili için gezebileceğiniz bir diğer destinasyon oluyor. Vize derdi olmadan rahatça gezebileceğiniz, Bosna'nın güzelliklerini yerinde göreceğiniz Saraybosna turları ile Gruppal güvencesinde ve konforunda bir tatil geçirebilirsiniz.

8. Beyrut Turu

beyrut-turu.jpg

Bayram tatilinde Beyrut'a gidebilir, Akdeniz kültürünün merkezi ve Fenikeliler'in yurdu olan Beyrut'ta eğlenceli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Beyrut turları ile kolay ödeme ve peşin fiyatına taksit imkanlarından yararlanarak Beyrut turlarına katılabilirsiniz.

9. Tunus Hammamet Turları

tunus-hammamet.jpg

Akdeniz'de bambaşka bir tatil yaşayabilirsiniz. Tunus Hammamet turları ile Akdeniz kıyılarının tarihi ve ilgi çekici şehirlerinde tatilinizi değerlendirebilirsiniz. Afrika'nın Akdeniz'e kıyısının olduğu Tunus şehri, Roma koloni dönemine kadar olan köklü tarihiyle Hammamet bayram için farklı bir tur deneyimi yaşatabilir.

10. Azerbaycan Gürcistan Turları

azerbaycan-gurcistan-turu.jpg

Hazar Denizi kıyılarından Karadeniz kıyılarına uzanan bir yolculuk için bayram tatili fırsatını kaçırmamanızı öneriyoruz. Azerbaycan Gürcistan turları ile Bakü, Tiflis ve Batum'u keşfe çıkabilir ve hafızalara kazınacak bir bayram haftası geçirebilirsiniz.

Yurtiçi Bayram Turları

Keşfetmeye vakit bulamadığınız şehirleri, Türkiye'nin en güzel köylerini ya da ünlü tatil yerlerini bayram tatilini fırsat bilip gezmek isterseniz Gruppal yurtiçi bayram turları tam size göre!

1. GAP Turları

gap-turu.jpg

Uçaklı ya da otobüslü GAP turları ile bayramda kültür ve tarihle iç içe bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Mardin şehirlerini gezerek ülkemizin köklü tarihini, misafirperverliğini, leziz yemeklerini ve geleneklerini keşfetmek için bayramda GAP turları ile unutulmaz bir tur yapabilirsiniz.

2. Karadeniz Turları

karadeniz-turu.jpg

Otobüslü ya da uçaklı Karadeniz turları ile bayram tatilinde uzun uzun ve eğlenceli bir gezi için hazırlanın. Yanına bir de Batum'u göreceğiniz Karadeniz gezileri için bayram tatilinden daha güzel bir alternatif olamaz. Trabzon'dan Ordu'ya, Sinop'tan Rize'ye, Giresun'dan Artvin ve Batum'a uzanan Karadeniz tatili Gruppal ile mümkün.

3. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Turları

guneydogu-turu.jpg

Adana, Antakya, Gaziantep, Adıyaman ve daha birçok şehri keşfe çıkacağınız Doğu ve Güneydoğu Anadolu turları ile peşin fiyatına taksit imkanlarından yararlanarak Türkiye'nin keşfedilmeyi beklenen güzelliklerini yakından görebilir, leziz ve tarih dolu bir turla bayram tatilinizi geçirebilirsiniz.

4. Akdeniz Ege Turları

akdeniz-ege.jpg

Antalya, Fethiye ve Marmaris'te bayram tatilinizi geçirmek isterseniz Akdeniz Ege turlarında yerinizi ayırtabilirsiniz. Doğa ve tarihle iç içe bir tatil yapmak ve indirimli fiyatlarla bütçenizi sarsmadan taksitle tatile çıkmak için yerinizi şimdiden ayırtın.

5. Fethiye Likya Turları

fethiye-likya.jpg

Ege ve Akdeniz kıyılarının zenginliklerini görmek, yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak ve eğlence dolu bir bayram tatiline çıkmak için Fethiye Likya turlarında yerinizi ayırtın.

6. Marmaris Karya Turları

marmaris-karya.jpg

Gizli koylar, sahiller ve göller arasında kaybolacağınız Marmaris Karya turları sizi bekliyor. Bayram tatilinde ülkemizin güzel tatil yerlerini görmek için Marmaris Karya gezilerine rezervasyon yaptırabilirsiniz.

7. Ege Köyleri Turu

ege-koyu.jpg

Ege'de her biri birinden sevimli, güzel, huzur dolu ve ikonik köyleri görebileceğiniz Ege köyleri turları ile bayram tatilinize anlam ve eğlence katabilirsiniz. Sığacık, Bademler Köyü, Barbaros Köyü, Germiyan Köyü ve Çeşme'de unutulmayacak bir Ege turu sizi bekliyor.

8. Pamukkale İzmir Turları

pamukkale-izmir-turu.jpg

Dünyaca ünlü travertenleri görmek, Salda Gölü'ne gitmek ve Çeşme'de unutulmaz bir bayram tatili yapmak için Pamukkale İzmir turlarında yerinizi ayırtın. Hem ülkemizin en güzel hem de en popüler tatil rotalarını keşfetmek için bayram tatilinden daha iyi bir fırsat olamaz.

9. Isparta Lavanta Tarlaları & Salda Gölü Turları

isparta-lavanta-tarlalari.jpg

Bayram tatilinde kısa bir kaçamak yapıp Isparta'daki lavanta tarlalarını görmek, Salda Gölü'ne gitmek isterseniz Isparta Lavanta Tarlaları & Salda Gölü turlarında yeriniz hazır. Hem ekonomik hem de farklı bir gezi deneyimi yaşamak için hemen tura katılın.

10. Bodrum Turları

bodrum-turu.jpg

Bayram tatili yaz dönemine denk geldiyse ve hala ne yapacağınıza karar vermediyseniz önerimiz Bodrum turu olacak! El değmemiş Bodrum koylarında güneşlenmek, Bodrum'un doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetmek için bayramda Bodrum turlarında yerinizi ayırtmayı unutmayın.

11. Kuşadası Çeşme Pamukkale Turları

kusadasi-cesme-pamukkale.jpg

Bayramda aynı anda birçok yeri görmek ve eğlence dolu şehirlerde hem güneş deniz kum hem de kültür turu yapmak isterseniz Kuşadası Çeşme Pamukkale turlarına katılabilirsiniz.