Gruppal, Emitt 2015 Fuarı’nda!

Gruppal, 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt bünyesinde misafirleri ile buluşuyor.

Yayın Tarihi: 15 Ocak 2015Görüntülenme: 2479
emitt-bulteni.jpg

Turizm sektörünün öncü firması Gruppal, 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt bünyesinde misafirleri ile buluşuyor. Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Emitt İstanbul, 22-25 Ocak tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP'ta turizm profesyonelleri ve seyahat meraklılarını bir araya getiriyor. Gruppal da bu büyük turizm etkinliğinde 7. Salon, Stand 7502'de sizleri bekliyor.

Dünyanın dört bir yanından seyahat otoritelerinin katıldığı, bu yıl 22-25 Ocak 2015 tarihlerinden 19. kez, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD-Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN - ITE Group tarafından organize edilen EMITT fuarının ilk iki günü turizm profesyonellerine, son iki günü ise halka açık olarak gerçekleştiriliyor.

Seyahat acenteliği anlayışını değiştirmek üzere yola çıkan Gruppal, hem turizm meraklıları hem de sektör çalışanları ile bir araya gelerek ortak ve dinamik bir dil yaratmak için 4 gün boyunca Emitt 2015 Fuarı'nda yerini alıyor.

Siz de en güzel tatil fırsatlarını yerinde incelemek ve Gruppal temsilcileri ile görüşmek için 22-25 Ocak tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan Emitt 2015 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na davetlisiniz!