Gruppal Emitt 2016 Fuarı’nda!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT, her yıl olduğu gibi bu yıl da turizm profesyonelleri ve tatil tüketicileri için kapılarını açtı.

Yayın Tarihi: 28 Ocak 2016Görüntülenme: 2079
gruppal-emitt-fuar.jpg

Bu sene 20. yaşını kutlayan ve dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT, her yıl olduğu gibi bu yıl da turizm profesyonelleri ve tatil tüketicileri için kapılarını açtı. 28-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen ve Gruppal'ın da katılımcı olarak katıldığı bu büyük fuarda Gruppal standı büyük ilgi gördü.

Fuar bünyesinde 7. Salon E741 numaralı stantta Gruppal ile tanışan, müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek turlarımız ve operasyonlarımızla ilgili bilgi alan misafirlerimiz şirketimizi yakından tanıma olanağı buldular. İlk iki gün sektör profesyonellerine, son iki gün ise tatilseverlere kapılarını açan EMITT 2016 Fuarı'na ait fotoğraflarımızı aşağıda görebilirsiniz.

gruppal-emitt-fuarindan-kareler.jpg

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Hakkında

Seyahat hizmetlerinden otel ekipmanlarına kadar çok büyük bir yelpazeyi kapsayan ve her geçen yıl Doğu Akdeniz bölgesinde önemini perçinleyen EMITT, dünyanın sayısız ülkesinden katılımcı ağırlıyor. İlk kez 1997 yılında Tepebaşı'nda kapılarını açan EMITT, bugün Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanı'nda dev bir organizasyona dönüşmeyi başararak Türk turizminin bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor.

28-31 Ocak tarihlerinde 10.00-18.30 saatleri arasında kapılarını açan EMITT 2016, geçtiğimiz yıl 71 ülkeden katılımcı ağırladı. Bünyesinde sektör uzmanlarının katıldığı çeşitli konferanslar da düzenlenen fuarda bu yıl "Turizmde Markalaşma" ve "Sağlık Turizmi" gibi önemli başlıkların yer aldığı söyleşiler gerçekleşti.

Fuardan Kareler

emitt-fuari.jpg