100 TL’lik Alışverişe Milli Piyango Bileti Hediye

Grup alışveriş sitesi Gruppal.com 1 Haziran 2012’ye kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapan her üyesine çeyrek Milli Piyango bileti hediye ediyor.

Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2012Görüntülenme: 2496
milli-piyango-bileti.jpg

Yeme-içme, eğlence, tatil, güzellik ve diğer pek çok alanda fırsatlar sunan grup alışveriş sitesi Gruppal.com şimdi de Milli Piyango bileti dağıtıyor. Gruppal’in yeni kampanyasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılara çeyrek Milli Piyango bileti hediye ediliyor. Oley.com işbirliği ile düzenlenen kampanyada, Gruppal üyeleri Milli Piyango’dan 2.000.000 TL büyük ikramiye kazanma şansı elde edecek.

Ayın 9, 19 ve 29'undaki her çekiliş dönemi başına bir bilet hediye edilen kampanyada, kullanıcılar ayrıca 100 TL'nin üzerindeki fırsatlarda World’e özel 12 taksit imkanından da faydalanabiliyor.

Grup satın almayı sosyal medyanın gücü ile birleştirerek yeme, içme, eğlence, tatil ve daha başka pek çok alanda % 90'a varan indirimler sağladıklarını belirten Gruppal dijital pazarlama yöneticisi Can Doğancoşkun kampanyayla ilgili olarak “Bizim hedefimiz en kaliteli fırsatları, en uygun koşullarla, en geniş hedef kitlelerle buluştururken müşteri memnuniyetini de en üst düzeyde gerçekleştiren Türkiye'nin lider fırsat sitesi olmak. Bu doğrultuda Oley.com ile birlikte geliştirdiğimiz yeni Milli Piyango kampanyası sayesinde kullanıcılar hem birbirinden cazip fırsatları yakalayıp, hem de büyük ikramiyeyi kazanma şansını elde edecekler.” diye konuştu.