Gönderilerinizi İndirimli Yapın

Birçok alandaki fırsatları sizin için en avantajlı hale dönüştüren Gruppal.com Sürat Kargo işbirliğiyle muhteşem bir fırsat sunuyor.

Yayın Tarihi: 09 Ocak 2013Görüntülenme: 2917
gruppal-surat-kargo-kampanyasi.jpg

Tatil, ürün, yeme içme, eğlence, güzellik ve diğer pek çok alandaki fırsatları sizin için en avantajlı hale dönüştüren Gruppal.com Sürat Kargo işbirliğiyle muhteşem bir fırsat sunuyor.

Gruppal’a ücretsiz üye olan herkes Sürat Kargo ile yapacağı tüm gönderilerde %40 indirim elde ediyor. Hiçbir ücret ödemeden, sadece ad, soyad, telefon numarası ve e-posta adresiyle Gruppal’a üye olarak bu fırsattan yararlanmak mümkün.

31 Mart 2013’e kadar yararlanılabilecek bu fırsatla yurt içinde ve yurt dışında ayrı ayrı kullanılmak üzere birer adet (toplamda 2 adet) Gruppal indirim kuponu alınabiliyor.

Bir Gruppal indirim kuponuyla bir veya birden fazla parçadan oluşan, 30 kg’a kadar olan dosya/koli/paket kargosu gönderilebiliyor. 30 kg üzeri gönderiler ise kampanya kapsamına alınmıyor.

Fırsattan yararlanmak için Sürat Kargo'nun 650 şubesinden birisine kargo teslim edilebilir ya da adresten alım yaptırılabilir. 1278 araçtan oluşan filosu, 4000’i aşkın personeli, 9 bölge müdürlüğü, 24 aktarma merkezi ve 650 şubesiyle hizmet veren Sürat Kargo’nun bu fırsatından sadece Gruppal üyeleri faydalanabiliyor.

Sevdiklerine hoş sürprizler yapma imkanı sağlayan bu fırsatla tüm gönderiler zamanında yerine ulaştırılıyor. Gruppal gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesiyle de fark yaratıyor. Türkiye’de ilk defa, günlük fırsatlar sunan bir site gelirinin belli bir kısmını kar amacı gütmeyen bir derneğe bağışlıyor. Gruppal üyeleri yaptıkları her satın almada Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne (TOFD) katkıda bulunmuş oluyor.

Benzer sitelerden farklı özellikleriyle öne çıkan Gruppal, kullandığı teknolojiyle de üstünlüğünü sergiliyor. Kullanımı kolay ve çok hızlı olan site, kullanıcı dostu olarak tanımlanıyor.