Ticket’lılar Gruppal ile Dünyayı Geziyor!

Ticket Restaurant kullanıcıları şimdi Gruppal'ın birbirinden güzel tatilleri için yapacakları 1.000 TL ve üzeri harcamalarda 100 TL indirim kazanıyor.

Yayın Tarihi: 04 Aralık 2015Görüntülenme: 3345
ticket-gruppal.jpg

Gruppal sayfalarındaki birbirinden güzel yurtdışı turlar, yurtiçi turlar, Kıbrıs otelleri ve gemi seyahatleri alımlarında geçerli olan bu kampanya ile dünyanın en güzel şehirlerini en uygun fiyatlarla keşfetmenin keyfini yaşayacaksınız.

Eğer siz de Ticket Restaurant kartı kullanıcısıysanız Edenred | Ticket sayfasından alacağınız kod ile hayalinizdeki tatili Gruppal sayfalarından seçin, ödeme ekranında kodunuzu kullanarak indiriminizi hemen kazanın. En güzel tatiller için bavulunuzu hazırlamaya başlayın, birbirinden güzel anılar biriktirmek için indirim kazanma fırsatını kaçırmayın!

Uygun fiyatlı yılbaşı ve bayram turları, romantik gemi seyahatlari, denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz Kıbrıs paketleri Gruppal ayrıcalığı ile sizi bekliyor!

Kampanya Koşulları

  • 1 Ocak 2016 tarihine kadar Gruppal.com'dan tek seferde 1.000 TL ve üzeri tatil satın alımlarında anında 100 TL indirim uygulanır.
  • İndirim kazanabilmek için satın alma sayfasında “promosyon kodu” alanına ilgili kodun girilerek, satın alım yapılması gerekmektedir.
  • Otel, uçak bileti ve araba kiralama hizmetleri kampanya kapsamı dışındadır.
  • Bu kampanya başka promosyonlar ile birleştirilemez.
  • Her kullanıcı kampanyadan birden fazla faydalanabilir.