289 TL’ye Avrupa Tatili Fırsatı

Turkcell kurumsal hat kullanıcılarına 289 TL’den başlayan fiyatlar ve %50 indirim fırsatını kaçırma!

Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2012Görüntülenme: 2531
gruppal-turkcell-kampanyasi.jpg

Grup alışveriş sitesi Gruppal.com, 1 Temmuz 2012 tarihine kadar devam edecek kampanyayla Turkcell kurumsal hat kullanıcılarına 289 TL’den başlayan fiyatlar ve % 50 indirimle hem Türkiye’de hem de Avrupa’nın çeşitli kentlerinde tatil imkanı sağlıyor.

Yaz mevsimi iyiden iyiye kendini gösterirken grup satın alma ve fırsat sitesi Gruppal.com bu kez tatil fırsatlarıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Turkcell işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada Turkcell kurumsal hat kullanıcıları kendilerine özel % 50’lik indirimlerden yararlanarak 289 TL’den başlayan fırsatlardan istediklerini seçebiliyor.
Fiyatlara uçak bileti, transfer ve rehberlik gibi hizmetler dahil.

Erken rezervasyon avantajını kullanarak Barcelona’dan Paris’e, vizesiz Odessa (Ukrayna) turundan İtalya turuna kadar çeşitli bölgelerde tatil imkanı sunan kampanyayla ilgili konuşan Gruppal dijital pazarlama yöneticisi Can Doğancoşkun “Turkcell’le yaptığımız bu işbirliği sayesinde kurumsal hat kullanıcıları, sadece kendileri için değil sevdikleri için de istedikleri kadar kupon satın alarak avantajlı bir Avrupa tatili geçirme şansını yakalayacak.
Yurtiçi seçenekleri arasındaysa Antalya, Bodrum, Çeşme ve Marmaris gibi tatil merkezleri mevcut. Bu kampanyayla en kaliteli fırsatları, en uygun koşullarla, en geniş hedef kitlelerle buluştururken müşteri memnuniyetini de en üst düzeyde gerçekleştiren Türkiye'nin lider fırsat sitesi olmak doğrultusundaki hedefimize bir adım daha yaklaştığımıza inanıyoruz.” dedi.

Uçak bileti, transferler ve rehberlik gibi hizmetlerin de dahil olduğu fırsatları değerlendiren Turkcell’liler 100 TL'nin üzerindeki fırsatlar için World'e özel uygulanan 12 taksit imkanından da faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında yer alan şehir ve bölgeler:

1. Amsterdam, Paris, Lüksemburg, Brüksel Turu
2. Barcelona Turu
3. Berlin Turu
4. Budapeşte Viyana Prag Turu
5. Bükreş Turu
6. Endülüs Turu
7. İtalya Turu
8. Mykonos Turu
9. Prag Turu
10. Ukrayna Odessa Turu (Vizesiz)
11. Yunanistan Makedonya Turu
12. Antalya Konaklama
13. Bodrum Konaklama
14. Çeşme Konaklama
15. Kıbrıs Acapulco Resort
16. Marmaris Konaklama
17. Pamfilya Antalya Turu

Kampanyadan faydalanmak isteyenler Turkcell kurumsal hattından SFR92 yazıp 2222'ye SMS atarak aldıkları şifre ile Gruppal.com adresinden kayıt olabilirler.