Gruppal Uzakrota Travel Summit’e Sponsor Oldu

Düşlediğiniz tatilleri gerçeğe dönüştüren fırsatlarıyla Türkiye'nin lider online seyahat platformu olan Gruppal.com Uzakrota Travel Summit 13'e sponsor oldu.

Yayın Tarihi: 15 Kasım 2015Görüntülenme: 2256
gruppal-uzakrota-sponsorluk.jpg

Düşlediğiniz tatilleri gerçeğe dönüştüren fırsatlarıyla Türkiye'nin lider online seyahat platformu olan Gruppal.com, tatil ve seyahat dünyasının gündemini belirleyen Uzakrota Travel Summit 13'e sponsor oldu. Birçok gezginin, seyahat uzmanı ve iş adamının yer aldığı bu etkinlikte gün boyunca söyleşiler yapıldı ve yeni fikirler tartışıldı.

Türkiye ve yurt dışındaki tüm trendleri yakından takip eden Gruppal, 13 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşen Uzakrota Travel Summit 13'e kurumsal sponsor olurken, gerek gezgincilerle gerekse birçok yenilikçi markayla aynı havayı solumak için, tatil trendleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye, önerilere ve yeni fikirlere açık olmaya odaklandı.

Eğlenceli Tatil Trendleri

Yurtdışı turları konusunda tecrübelerini paylaşan blogger ve gezginlerin yanı sıra, tatil ile ilgili farklı alternatif fikirlerin geliştirildiği şirketler de bu etkinliğin konusunu oluşturdu.

"Bloggerlar Tartışıyor, Turizmde Girişim, Seyahat Arama Trendleri, Turizmde Yenilikçi Çözümler ve 2016'da Trend Olacak Destinasyonlar" gibi konu başlıklarının olduğu Uzakrota Travel Summit 13 tüm gün boyunca sürdü. Seyahat ile ilgili birçok konunun konuşulduğu, alanında profesyonel kişilerin, tatil uzmanlarının ve bloggerların yer aldığı Travel Summit, Gruppal'ın kurumsal sponsorluğunda çok eğlenceli ve öğretici bir şekilde tamamlandı.