Tatil Gruppal'dan Worldpuan'lar VakıfBank'tan!

VakıfBank Worldcard sahipleri tatil yaparken de kazanıyor!

Yayın Tarihi: 01 Kasım 2014Görüntülenme: 2009
gruppal-vakifbank.jpg

VakıfBank Worldcard sahipleri tatil yaparken de kazanıyor! 100 TL’ye varan Worldpuan kazanma fırsatı Gruppal’da sizi bekliyor. Dünyanın dört bir yanını keşfederken Worldpuan biriktirin, yeni yolculuklara yelken açın.

Birbirinden güzel tur ve otel fırsatları arasından dilediğinizi seçin, VakıfBank Worldcard’ınızla ödeyin, 100 TL Worldpuan kartınıza yüklensin. Acele edin, birbirinden güzel tatil seçeneklerini kaçırmayın!

Kampanya Koşulları

  • 1 Kasım-31 Aralık 2014 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 1.000-1.999 TL arasındaki taksitli işlemlere 50 TL, tek seferde yapılacak 2.000TL ve üzeri taksitli işlemlere ise 100TL Worldpuan hediye edilecektir.
  • Kampanya kart bazlı olup, her müşteri dilediği kadar işlem yapabilecektir.
  • Kazanılan worldpuanlar 12 Ocak 2014 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 25 Ocak 2014’tür ve kullanılmayan puanlar 26 Ocak 2014’te geri alınacaktır.
  • Kampanya, tüm yurtiçi, yurtdışı tur ve otel alımlarında geçerlidir. Uçak bileti, transfer harcamaları ve araç kiralama kampanya kapsamında değildir.
  • Business kart, tek çekim işlemler, debit kart işlemleri ve WP harcamaları kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Kampanya döneminde işlem iptali veya benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanmadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacak, kazanılan puanlar geri alınacaktır.