Samsung STatil Uygulaması Yayında!

Gruppal tarafından hazırlanan ve işletilen, Samsung kullanıcılarına en güzel tatil fırsatlarını en uygun fiyatlarla sunan STatil uygulaması Samsung Apps'te!

Yayın Tarihi: 24 Kasım 2015Görüntülenme: 3418
statil-gruppal.jpg

Yurtiçi ve yurtdışı turların yanı sıra birbirinden farklı gemi ve nehir turları ile uçaklı Kıbrıs paketlerinin yer aldığı STatil, ayrıca kullanıcıları için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Samsung kullanıcıları, cihaz üzerinden STatil uygulamasını kullanarak yaptıkları 1.000 TL ve üzeri seyahat harcamalarında anında 100 TL indirim kazanıyor.

STatil Kullanın, Karlı Çıkın!

En popüler tatil seçeneklerini sunan STatil, kullanıcıları için yurt içinde ve yurt dışında pek çok rotada kaçırılmaz fırsatlar barındırıyor. Gruppal kalitesi ve güvencesi ile gerçekleştirilen bu turlar, uygun fiyatlar ve indirim fırsatları ile Samsung kullanıcılarını bekliyor.

Samsung telefon ve tabletlerde kullanılabilen Statil uygulaması ile tüm dünya parmaklarınızın ucunda! Uçaklı ve otobüslü yurtdışı turları, günübirlik ya da konaklamalı yurtiçi turları, birbirinden lüks Kıbrıs otellerinde uçak ve transfer dahil tatiller ve unutulmaz gemi turları STatil'de Samsung kullanıcılarını bekliyor. Resmi tatiller seçeneğiyle bayram ve yılbaşı tatillerinizi kolayca planlama imkanı da STatil'de!

Siz de STatil uygulamasını Samsung cihazınıza indirin, telefonunuz veya tabletiniz ile tatilinizi hemen planlayın ve 100 TL indirim kazanma şansını hemen yakalayın!