SushiCo Tatillerinize Lezzet Katıyor!

Gruppal ile her tatil hayatınıza farklı lezzetler katmaya devam ediyor

Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2015Görüntülenme: 3185
suschico-kampanyasi.jpg

Gruppal ile her tatil hayatınıza farklı lezzetler katmaya devam ediyor! 01 - 08 Temmuz 2015 tarihleri arasında Gruppal.com’dan tek seferde 1.000 TL ve üzeri yapacağınız tatil harcamaları, SushiCo’dan 100 TL’ye varan indirimler kazandırıyor!

Uzakdoğu mutfağının en ünlü lezzetlerini sunan SushiCo, şimdi de tatil fırsatlarına renk katıyor. Sushi’den Thai mutfağına, Çin yemeklerinden Japon lezzetlerine kadar birbirinden farklı sunumlarıyla kalplerde ve midelerde taht kuran SushiCo’nun birbirinden güzel menülerini sushico.com.tr’den sipariş ederken kullanabileceğiniz indirim fırsatı, Gruppal tatilleri arasında sizi bekliyor.

Kampanya Koşulları

  • 1-8 Temmuz 2015 tarihleri arasında Gruppal.com'dan tek seferde 1.000 TL ve üzeri tatil satın alın, SushiCo'dan 100 TL'ye varan indirim kazanın!
  • İndirim kodunuzu Gruppal.com'da satın alım sonrası gösterilen bilgilendirme sayfasından ve sipariş sonrası gönderilen onay e-postasından elde edebilirsiniz.
  • İndirimden faydalanabilmek için 30 Eylül 2015 tarihine kadar www.sushico.com.tr üzerinden vereceğiniz siparişlerde size Gruppal tarafından verilmiş olan kampanya kodunu kullanmanız gerekmektedir.
  • İndirim tutarı 100 TL'yi geçemez. Sushico.com.tr'de vereceğiniz siparişin toplamı 100 TL'den daha az ise, sipariş toplamı kadar indirim yapılacaktır. Örneğin; verdiğiniz siparişin toplamı 80 TL ise 80 TL indirim alabileceksiniz. Kalan indirim tutarının farklı bir siparişte kullanılması mümkün değildir.
  • Kampanya SushiCo restoranlarında geçerli değildir.
  • Bu kampanya başka promosyonlar ile birleştirilemez.
  • Her kullanıcı kampanyadan sadece bir kere faydalanabilir.