Uzakrota Summit 2018 Gruppal Kurumsal Sponsorluğu

Seyahat ve turizm sektörünün yerli ve yabancı en iyileri bu etkinlikte buluştu.

Yayın Tarihi: 13 Aralık 2018Görüntülenme: 2544
gruppal-summit.jpg

Düzenlenmeye başladığı ilk günden bu yana seyahat sektörünün nabzını tutan konuları, önemli konuşmacıları ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getiren Uzakrota Travel Summit 2018 Gruppal kurumsal sponsorluğunda Harbiye Hilton Kongre ve Fuar Salonu'nda gerçekleşti.

Toplamda 2500 katılımcının bulunduğu Travel Summit 2018 etkinliğinde Gruppal stand açarak etkinliğe özel kampanyalarını duyurdu ve sektörün önde gelen isimleriyle buluştu. Türkiye'deki en önemli seyahat zirveleri arasında olan Uzakrota Travel Summit Ana Salon, Teknoloji Salonu, Pazarlama Salonu ve Turizm Sahnesi platformlarında turizm ve seyahat üzerine birbirinden önemli konuları işledi. Birçok markanın sektördeki yenilikleri, gelişmeleri ve sektörün geleceğini anlattığı etkinlikte blogger ve fenomenler de vardı.

uzakrota-summit.jpg

Dünyanın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri seçilen Uzakrota Travel Summit 2018'de, “Dijital Çağda Yeni Bir Marka Nasıl Oluşturulur?”, “Turizmde Omnichannel Pazarlama”, “Stratejik Ortaklıklar, API’ler ve Veri Analitikleri”, “Ödeme Yöntemlerini Kullanarak Pazar Payı Elde Etmek”, “Fenomenler ile Etkili Pazarlama Nasıl Yapılır?”, “Gelişmekte Olan Piyasalar ve Online Platformların Gücü” ve “Uçak Bileti Konsolidasyonunda Küresel Gelişmeler” gibi konularda, 2500'den fazla yerli ve yabancı turizm profesyonelinin katılımıyla 5 sahne ve 57 oturumda 120’nin üstünde konuşmacı yer aldı.

uzakrota-gruppal-ilker-atalay.jpg

Dünyada çekim noktası haline gelmiş ve marka olmuş şehirlerden örnekler, Z kuşağının seyahat tercihleri, festival ve etkinliklerin turizme ve ülke algısına etkileri gibi konuların tartışıldığı "Turizmin Yeni İçeriği; Kentsel Maceralar ve Etkinlikler" isimli oturumda Gruppal.com Kurucu Ortaklarından İlker Atalay Moderatörlük yaptı. Turizm sektörü uzmanlarından;

• Ilgaz Bağlıkaya (Tripoki)
• Emre Gezgin (Vispo Travel)
• Cem Polatoğlu (Tur Andiamo)
• Derya Pekruh Gerçeker (Singapore Airlines)'in konuşmacı olduğu oturuma ilgi de büyük oldu.