2022 Bayram ve Resmi Tatil Günleri

2022'de kaç gün tatil yapacağız? Gün gün hazırladığımız listeyi incelemelisiniz.

Yayın Tarihi: 16 Ocak 2022Görüntülenme: 1053
bayram-turu.jpg

Çalışanlar, öğrenciler ya da sınırlı sayıda izin kullananlar resmi tatil günlerini iple çekiyor. 2022 yılında hangi bayram hangi aya denk geliyor ve kaç tane resmi tatil yapacağız diye araştıranlar planlarını erkenden yapmayı seven tatilcilerdir.

Önceden plan yapmak ya da erken rezervasyon indirimlerini kaçırmamak için 2022 resmi tatil takvimini mutlaka incelemelisiniz. Tatil planlarını önceden yapmak isteyenler için Gruppal yurtiçi ve yurtdışı turları sayısız seçenek barındırırken yılın hemen her dönemi en iyi fiyatları da gezginlerin beğenisine sunuyor.

2022 resmi tatil günleri ve bayram dönemlerini merak edenler arasındaysanız gün gün hazırladığımız listeyi incelemelisiniz.

1 Ocak 2022 - Yılbaşı Tatili

Yeni bir yıla girdik! Cumartesi gününe denk gelen 1 Ocak 2022 yılbaşı tatilinde hemen herkes evde olmayı tercih etse de, hafta sonuna farklılık katmak ve yeni bir yılı farklı şehirlerde, farklı yerlerde geçirmek isteyenlerin sayısı da oldukça fazlaydı.

seyahat-etmek.jpg

23 Nisan - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

2022 resmi tatilleri arasında ikinci sırada olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili de Cumartesi gününe denk gelen tatiller arasında yer alıyor. 2 günlük tatile denk gelen 23 Nisan'da ister günübirlik ister hafta sonu yurtiçi ve yurtdışı turlarımızı inceleyebilirsiniz.

1 Mayıs - İşçi Bayramı

2022 bayram tarihleri arasında Pazar gününe denk gelen bir diğer tarih de 1 Mayıs İşçi Bayramı oluyor. Yine iki günlük ya da günübirlik turları değerlendirebilirsiniz.

2 Mayıs - Ramazan Bayramı

2022 Ramazan Bayramı tatili hiç şüphesiz en çok merak edilen 2022 tatil günleri listesinde bir numarada bulunuyor. Pazartesi gününe denk gelen 2 Mayıs 2022 Ramazan Bayramı tatili başlangıcı size 2 gün izin hakkınızı kullanırsanız eğer 9 günlük tatil imkanı sunabilir. Bu durumda Gruppal Ramazan Bayramı turlarını inceleyerek gitmek istediğiniz ülkeyi keşfedebilir ve unutulmaz bir bayram tatili geçirebilirsiniz.

havalimaninda-insanlar.jpg

19 Mayıs - Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Perşembe gününe denk gelen 19 Mayıs 2022 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tatilinizi Cuma günü izin alarak dört güne çıkarabilirsiniz. Bu durumda Gruppal 19 Mayıs turlarını inceleyip keşfetmek istediğiniz ülkeyi kısa süreli bir turlarla gezebilirsiniz.

8 Temmuz - Kurban Bayramı

Yazın en güzel tatillerinden biri de Kurban Bayramı tatili oluyor. 2022 bayram tatili günleri arasında 8 Temmuz Cuma günü başlayacak olan Kurban Bayramı tatili için yaklaşık 5 gününüz bulunuyor. 4 gecelik turlarımızı inceleyebilir ya da ek izin sürelerinizle tatil döneminizi uzatıp uzun gezilerimize göz atabilirsiniz.

15 Temmuz - Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Cuma gününe denk gelen Demokrasi ve Millî Birlik Günü 15 Temmuz 2022 tatilinde 3 günlük bir resmi izniniz bulunuyor. Bu süre içerisinde Gruppal yurtiçi turları ile yakın yerleri keşfedebilir kısa ama unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz.

ailece-denize-girmek.jpg

30 Ağustos - Zafer Bayramı

Yazın son tatili ise Salı gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilidir. Eğer imkanınız varsa Pazartesi günü izin kullanabilirseniz 4 günlük izin hakkınız olduğunda kısa turlara katılabilir ve mini bir gezintiye çıkabilirsiniz.

29 Ekim - Cumhuriyet Bayramı

Cuma gününe denk gelen 29 Ekim 2022 Cumhuriyet Bayramı tatilinde yurtiçi turlar ile kısa bir tatile çıkabilir ya da yakın ülkeleri keşfedebileceğiniz yurtdışı turları ile unutulmaz bir yolculuk yapabilirsiniz.