Burçlara Göre En İdeal Tatil Rotaları

Hangi burç nerede tatil yapmalı? Burcunuza göre ideal tatil rotanızı oluşturun.

Yayın Tarihi: 07 Aralık 2018Görüntülenme: 6132
burclarr.jpg

2023 tatil planınızı henüz yapmadıysanız burcunuza göre en ideal tatil planını açıklıyoruz. Tam bir tatil rehberi olacak burçlara göre tatil önerileri 2023 notlarınızı alırken yazımızı okumadan asla karar vermeyin. 

Kültür turu mu deniz tatili mi? Cruise yolculuğu mu yoksa Uzakdoğu'da yurtdışı turları ile yeni yerler keşfetmek mi? Bu kadar çok seçenek varken tatile nereye gideyim diye düşünmenize gerek yok. Astroloji ve Gruppal Blog sizin için burçlara en uygun tatil rotalarını yazdı. 

Burçlara göre tatil önerilerimizi okumadan seyahate çıkmayın! 

1. Koç Burcu

Cesur, girişimci ve lider olma özelliklerinden dolayı Koç burçları için daha çok doğa ile iç içe olacakları, ekstrem spor dallarını deneyebilecekleri bir tatil ideal olacaktır. Rüzgar nereden eserse oraya gidecek olan Koçlar, erken rezervasyondan her ne kadar hoşlanmasa da maceraya bayılıyor.

koca.jpg

Burçlara göre tatil yerleri öneri listemizde Koç burcu için tatil yerleri; Afrika'da adrenali bol bir safari, zehirli hayvanlarıyla ünlü Avustralya'da heyecan dolu bir tur ya da Kamboçya'da Angkor Tapınakları en ideali olacaktır. Macera tutkunu Koçlar için ülke sınırları içinde Akdeniz en ideal önerimiz.

2. Boğa Burcu

Elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan Boğa burçları için en ideal tatil yerleri özellikleri arasında güzellik, lüks ve konfor bulunuyor. Tatil köyleri, sanat merkezleri, alışveriş caddeleri bu burç için olmazsa olmazdır. Ne istediğini bilen Boğa burçları güven ve huzuru aradığı için tatil yerleri de ona uygun olacaktır.

boga.jpg

Boğa burcu için tatil yerleri arasında öncelikli olarak kaliteli menülerle bezeli, dekorasyonu özenle dizayn edilmiş, ipek çarşaflı yataklarda uyuyacağı her şey dahil otelde konaklamak geliyor. Uzakdoğu'da rahatlatıcı bir masaj ya da aşkın şehri Paris'te bir gezinti onlar için en uygun olanı. Türkiye yakınlarındaysa önerimiz Kıbrıs paketleri olacaktır.

3. İkizler Burcu

Hiç durmayan aktif yapılarıyla İkizler burcu tatil önerileri arasında yoğun programlı yerler olmalı. Hem tarihle iç içe olacakları hem de eğlenecekleri bir yere tura çıkmak onlar için en ideali olabilir. Gündüzleri gezip akşamları denize girebilecek ya da çılgınca eğlenebilecekleri kulüpler tam onlara göre!

ikizler.jpg

İkizler burcu için tatil yerleri Asya'da ada ülkesi Singapur, Tayland'ın başkenti tapınaklarıyla ünlü Bangkok, Peru'nun dünyaca ünlü gizemli şehri Machu Picchu İkizler için en ideal tatil noktaları. Ülke içindeyse Ege ve Akdeniz önerilerimiz arasında.

4. Yengeç Burcu

Evcimen, aşırı hassas ve duygusal olan Yengeç burcu için tatile yalnız gitmek çok zor olacağından yanlarında mutlaka birileri olmalı. Küçük ve samimi yerleri tatil rotaları arasına alan bu burçlar için küçük kasabaları keşfetmek mutluluk kaynağı olabilir.

yengec.jpg

Yengeç burcu için tatil yerleri arasında ülkemize yakın kültürüyle Sofya, Mostar Köprüsü ile ünlü Bosna Hersek ve komşumuz Yunanistan bulunuyor. Ülke sınırları içindeyse önerimiz Karadeniz'in küçük ve şirin köyleri olacak.

5. Aslan Burcu

Yeni şeyler öğrenmeyi ve insanlarla iletişim halinde olmayı seven Aslan burçlarına tatil için birçok alternatif bulunuyor. Tarihle iç içe, deniz kenarında ya da gurme turlarıyla bile Aslanlar çok mutlu olabilir. Ancak Aslanlar'ın lükse düşkünlüğü ve kaliteyi sevmesi de tatil seçimini etkiler.

aslan.jpg

Aslan burcu için tatil yerleri listesinin başında enlerin şehri Dubai geliyor. Hemen ardından Tayland'ın ünlü Phi Phi Adası, ABD'deki Santa Barbara şehri önerilerimiz arasında. Ülke içindeyse Bodrum ve Antalya onlara göre!

6. Başak Burcu

Bilgiye ve sanata düşkün Başak burçları gidecekleri yer ile ilgili araştırma yapmaya bayılırlar. Zamanı boş yere harcamayı sevmeyen Başak burçları deniz kenarında uzanırken bile bir şeylerle meşgul olurlar. Doğa ile iç içe olmayı seven Başaklar için ideal tatil yerleri de doğa içinde olacaktır.

basak.jpg

Başak burcu için tatil yerleri önerimiz düzenli ülkelerden biri olan Japonya ile başlıyor. Onu İngiltere ve Almanya takip ediyor. Ülke içindeyse Gökçeada, Bozcaada, Cunda gibi yerler Başak burçlarının huzur bulacağı tatil noktaları arasında.

7. Terazi Burcu

Tatilin eğlenmek demek olduğu Terazi burçlarında vur patlasın çal oynasın anlayışı hakimdir. Tatilde eğlenen, eğlence mekanlarından çıkmayan, kamp ve çadırla işi olmayan biri varsa emin olun ki o Terazi burcudur. Kalabalık ortamların vazgeçilmezi Terazi burçlarının tatil destinasyonları da ona göre şekillenmektedir.

terazi.jpg

Terazi burcu için tatil yerleri listesi modanın başkenti Milano ile başlıyor. Paris, Viyana, Belgrad ve Ukrayna bu burçların eğleneceği yerler arasında. Ülke içindeyse Bodrum ve Alaçatı önerilerimizden bazıları.

8. Akrep Burcu

Çok zor beğenen ve zor seven bir burç olan Akrep burçları tatil yerlerinde anın tadını çıkarmak ve kafalarını hep meşgul tutmak isterler. Gizemli yerleri seven bu burçlar için az insanın bildiği noktalar da önemlidir.

akrep.jpg

Akrep burcu için tatil yerleri arasında Amsterdam başı çekiyor. Hemen ardından Floransa ve gizemli havasıyla Fas geliyor. Yurtiçinde önerimiz ise Kuşadası ve Kaş oluyor.

9. Yay Burcu

Egzotik yerleri ve sürekli aktif olacağı işleri seven Yay burçları kolay iletişim kurabildikleri için uzun yolu dert etmeden birçok yere rahatlıkla gidebilirler. Bu burçlar için para, pul gibi şeyler yalandır ve romantizm sadece özgürlüklerini kısıtlar. Rutine girdiği anda sıkılan Yay burçları tatil süresince yeni deneyimler için her zaman açıktırlar.

yay.jpg

Yay burcu için ideal tatil yerleri içinde mistik yerel kültürüyle Avustralya, İrlanda'nın başkenti Dublin, hareketli gündelik yaşantısıyla St. Petersburg ön plana çıkan seçenekler oluyor. Ülke içindeyse Karadeniz bölgesi bu burçlar için ideal rotalardan biri.

10. Oğlak Burcu

Merak duygusuyla ön plana çıkan Oğlak burçları, antik şehirlere ve gizemli yerlere ilgi duyarlar. Çok fazla masraf yapmayı sevmeyen ve olabildiğince az tüketen Oğlaklar, rahatça her yeri gezebilirler. Gürültülü yerleri ve fazla samimi ortamları sevmezler.

oglak.jpg

Oğlak burcu için ideal tatil yerleri arasında lezzetin ve kalitenin bir arada olduğu Bordeaux, Monako ve Brüksel bulunuyor. Yurt içindeyse İzmir ve Bodrum önerilerimiz arasında.

11. Kova Burcu

Alışılmışın dışında bir burç olan Kova burcu, planları sevmez ve bir yere kısılıp kalmaktan nefret eder. Sürprizi ve eğlenmeyi çok seven bu burçlar özgürlüklerine düşkündür. Hareketli, canlı ve lüks yerler onlara göredir.

kova.jpg

Kova burcu için ideal tatil yerleri arasında heyecan ve gizemli şehir Moskova, Güney Amerika'daki en büyük şehir Sao Paulo, masaj solonlarıyla ve gelenekleriyle ünlü Tayland bulunuyor. Ülke içinde önerimiz İzmir, Antalya olacak.

12. Balık Burcu

Tam bir romantizm ve duygusallık burcu olan Balık burçları günbatımlarından, romantik yürüyüşlerden ve deniz sesinden hoşlanır. Göl, deniz ve su tam onlara göredir. Hayal kurma yetenekleri çok gelişmiş olan bu burçlar romantik yerlerde mutlu olurlar.

balik.jpg

Balık burcu için ideal tatil yerleri arasında aşkın başkenti sayılabilecek Roma, Paris, uçsuz bucaksız sahilleriyle ünlü Barselona ve dünyaca ünlü şehir New York bulunuyor. Ülke içindeyse önerimiz Cunda, Datça ve Kaş olacak.