Etkileyici 10 Maldiv Oteli

Nefes kesen 10 Maldiv otelini sizin için sıraladık.

Yayın Tarihi: 06 Mart 2021Görüntülenme: 3265
maldicele.jpg

Dünyadaki cenneti göreceğiniz Maldivler otelleri nefes kesecek güzelliklere sahip.

En özel su üstü villalardan, ülkedeki en sağlıklı ve en bol resiflere sahip sürdürülebilir doğaya dönüş tarzı yatak odalarına kadar en güzel Maldiv otelleri rehberimizi bir yere not etmeyi unutmayın.

Yeryüzündeki cennet olarak adlandırılan ve balayı tatillerinin vazgeçilmezi olan Maldivler turu Gruppal Maldivler turları ile çok daha uygun ve ekonomik fiyatlara geliyor. Uçak bileti, konaklama ve birçok hizmetin dahil olduğu bu Maldiv turlarında yerinizi ayırtabilir ve ucuz Maldiv tatili hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Hazırsanız başlıyoruz.

10. Raffles Maldives Meradhoo

Raffles Maldives Meradhoo, konuklara ana adaya adım attıkları andan itibaren karşılama davullarının sesine ve buz gibi bir kadeh kaliteli şampanya eşliğinde benzersiz bir lüks sunar.

raffless.jpg

Her villa, rezidans, restoran ve bar kusursuz bir şekilde tasarlanmıştır. Ada yaşamını saf lükse yükselten kusursuz alanlardır.

9. Gili Lankanfushi Maldives

Gili Lankanfushi Maldives, Maldivler'in başkenti Male'den 20 dakikalık kısa bir tekne yolculuğu mesafesindedir. Pırıl pırıl bir lagünün içindeki küçük bir mercan adasıdır ve su üzerinden geniş villalara uzanan iskeleler vardır.

gili.jpg

Kırk dört ayaklı villa ve geniş Özel Rezerv, doğal malzemelerden geleneksel bir tarzda üretilmiştir ve açık hava banyoları, görkemli divanlar ve kişisel eğlence merkezi içeren çatıda ve su üzerinde güneşlenme terasları sunmaktadır.

8. LUX* North Male Atoll Resort & Villas

Maldivler'de göz kamaştıran, çağın belirleyici lüks tesisi su villaları bir çatı katı cennetidir.

Adanın etrafında noktalı, her biri özel bir çatı katı ve sonsuz mavi sulara karışan pembe çerçeveli bir sonsuzluk havuzu ile donatılmış muhteşem, iki katlı su üstünde ve plaj villalarıdır.

luxnorthmaşl.jpg

Burada günler, lüks içinde kızgın Maldiv güneşinin altında geçiyor. Olağanüstü hizmet, nefes kesici dozda tasarım, yenilikçi yemek konseptleri ve bir tatili iyiden mükemmele götüren tüm detaylar tüm normlara ve kalıplara meydan okuyor.

7. Kudadoo

Şık, sürdürülebilir ve ülkedeki en sağlıklı ve en bol resiflerle çevrili renkli mercan karnavalı, tropikal balık kar fırtınaları, midilli kadar büyük deniz kaplumbağaları ve kimsenin hayır diyemeyeceği her şey dahil bir program.

kudaa.jpg

Sınırsız spa uygulamalarından derin deniz balıkçılığı, scooter dalışları ve jet ski'lere kadar sayısız etkinlikle burada zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Konuklar günün her saati şampanya ve kaliteli şaraplar içebilir, restoranda, sahilde, kumsalda veya odalarında diledikleri zaman yemek yiyebilirler.

6. Soneva Jani

Su üzerinde lüks, yenilikçi yemek konseptleri ve bütünsel refah için yeni bir mihenk taşı oluyor Soneva Jani.

Doğa ile çevrili büyük özel lagünde lüks su villaları ve adalar. Maldivler’in el değmemiş Noonu Atolü’nde kesintisiz okyanus manzarasına sahip sakin bir sığınak oluyor.

sonevaa.jpg

Villaların ölçeği olağanüstü: Sürdürülebilir tarlalardan elde edilen ahşap kullanılarak inşa edilmiş ve geniş kıvrımlı eğrilerle hazırlanmış, peri masalı kuleler, Hint Okyanusu'na çıkan merdivenler ve denizi açığa çıkarmak için zeminlerdeki lumbozlar ile eğimli çatıların büyüleyici bir karmaşasıdır.

5. The Nautilus

Nautilus Maldives, Maldivler'de kendi özel alanınızda mükemmel bir zaman geçirmenin tadını çıkarmanızı sağlayan lüks bir tesis.

Adını Nemo’nun denizaltısından alan Nautilus özel ada sığınağı 26 su üstü ve sahil evidir.

thenat.jpg

Maldivler'de lüks, bohem bir sığınak olan Nautilus, UNESCO biyosfer rezervi olan Baa Atoll'ün kalbinde son derece kişiselleştirilmiş ve son derece özel bir tesistir. Nautilus kabuğunun kalıcı formundan esinlenen 26 sahil ve okyanus evinin her biri, iç mekanı kendinizi evinizde gibi hissettirecek şekilde tasarlanmış bir süittir. Nautilus'ta yemek, en güzel fonlara karşı zevkinize göre hazırlanmış ustaca mutfağıyla özgürleştirici bir olaydır.

4. Joali

Joali'de yeni ve farklı bulacağınız her şey İstanbul merkezli ünlü tasarım stüdyosu Autoban tarafından yapıldı. Su üstü ve sahil villalarındaki tasarım detayları yerel olarak el oyması ahşap paneller ve bambu çıtalı yatak başlıkları, dev çakıl taşlarını andıran pembe altın banyo musluklarıyla dengeleniyor.

joaali.jpg

Soyunma odalarında Ardmore imzalı balıkçıl ve palmiye yaprağı baskılı kimonolar ve tombul terlikler bulacaksınız.

3. Milaidhoo Island Resort

Milaidhoo, klasik Maldiv adası stiline ferahlatıcı çağdaş bir dokunuş katıyor. Ada, arabasız dolaşmak için yeterince küçük olduğundan, çıplak ayakla dolanabilir, denize girebilir, odanıza gidebilirsiniz.

milaidd.jpg

Bir zamanlar küçük bir tropik ada, yumuşak beyaz kumlara sarılmış, canlı bir mercan resifiyle çevrili, ılık turkuaz sularla çevrili ve UNESCO biyosfer rezervinin kalbinde gizlenmiş zümrüt bir cennet damlası vardı. Milaidhoo o adadır.

Gelin, ayakkabılarınızı çıkarın ve masalsı bir yolculuğa adım atın.

2. Ayada

Gaafu Dhaalu Atolü'nün güney kenarında ve Ekvator'un sadece 30 km kuzeyinde yer alan 15 hektarlık Ayada, kaybolmaya yetecek kadar büyüktür ve ne kadar çok yürüyüş veya bisiklete binerseniz, o kadar çok sürprizler ortaya çıkar.

ayadaa.jpg

El değmemiş plajlara ve yemyeşil tropikal yeşilliklere sahip güzel bir özel adada bulunan Ayada Maldives, gerçek Maldiv tarzı ile gerçekten lüks bir sığınak sunmaktadır.

1. Velaa Private Island

Maldivler'deki en pahalı tatil yerlerinden biri, Maldivler'deki Huvafen Fushi'deki villa uşağından kendisine bir ada bulmasını isteyen 42 yaşındaki Çek milyarder Jiri Smejc'e ait.

Uzman terapistlerin bulunduğu bir spa, okyanus manzaralı sauna, kar odası ve erteleme bölmesi; dokuz delikli golf sahası; tenis ve squash kortları; 6.000 şişelik, 970.000 sterlinlik bir envantere sahip olağanüstü üç katlı bir şarap kulesi (36.000 sterline 1978 Romanée-Conti dahil); ve su üstünde, açık mutfak restoranı Aragu ve Sri Lankalı bir şefin olduğu Şampanya salonu. Bazı tasarım öğeleri biraz retro: süet efektli dev dokuma minderler; patchwork halılar; banyoya gitmek için asılı sandalye ve üç büyük vazo atlamanız gerekir. Ancak dış mekan banyoları oldukça harika ve dört yatak odalı villalar ve birinci sınıf güvenlik, koruma ve uzun menzilli lens sorunları için alanı hesaba katması gerekenler için harika.

velaa.jpg

Tesis Aralık 2013'te açıldığında Suudi veliaht prensi gelen ilk konuklar arasındaydı.