Kaçırınca Üzüleceğiniz 15 Yurtdışı Bayram Turu

Yurtdışında katılabileceğiniz yüzlerce farklı bayram turu alternatifi bulunuyor.

Yayın Tarihi: 20 Şubat 2022Görüntülenme: 1307
ailecek-tatil.jpg

Ramazan Bayramı tatili hepimizin dört gözle beklediği yılın en güzel tatil dönemlerinden biri oluyor. Yurtiçinde ve yurtdışında keşfetmeye vakit bulamadığımız birçok destinasyonu görmek için planlar yapıyor, sevdiklerimizle yepyeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşıyoruz.

Gruppal Ramazan Bayramı turları ile hem yurtiçinde hem yurtdışında katılabileceğiniz yüzlerce farklı bayram turu alternatifi bulunuyor. Bazı turlar sadece bayram tatiline özel olduğundan o rotayı yapmanız bir daha çok zor olabiliyor. Bu nedenle bayram turları için şimdiden yerinizi ayırtmanızı öneriyoruz.

Hangi tur paketini seçeceğiniz, hangi ülkeleri görmek istediğiniz konusunda karar vermek biraz zor olsa da biz kaçırınca üzüleceğiniz yurtdışında 15 bayram turunu sizin için listeledik. Hazırsanız hemen hepsine göz atmanızı öneriyoruz.

Başlıyoruz!..

1. Dubai Turları

dubai-tur.jpg

Birleşik Arap Emirlikleri ve Ortadoğu'nun en güzel şehirlerinden biri olan Dubai, yeşil pasaporta vizesiz olan yerlerden biri. Lüks, ihtişam ve her şeyin 'en iyisi'ni bulabileceğiniz Dubai turlarında yaşadıklarınız hayatınızın en güzel anıları arasında olacak ve sevdiklerinizle unutulmaz bir bayram tatili yapacaksınız.

İki, üç ve dört gece konaklama seçenekleriyle Dubai turları sizi bekliyor.

2. Phuket Turları

phuket-tur.jpg

Vizesiz bayram turları arasında en sevilen yerlerden biri de Tayland'ın güzel tatil cenneti Phuket oluyor. Romantik bir kaçamak, balayı tatili ya da bayramda unutulmaz bir rota yapmak için aradığınız her şeyi Phuket'te bulabilirsiniz.

Yedi, sekiz ve dokuz gece konaklama seçenekleriyle Phuket turları Gruppal ayrıcalığı ile unutulmaz anılar biriktireceğiniz en güzel bayram turlarından biri. Hemen erkenden yerinizi ayırtın, unutulmaz bir tatil yaşayın.

3. Paris Disneyland Turları

disneyland.jpg

Bayramda ailenizle keyif ve eğlence dolu bir tatile çıkmak isterseniz Paris Disneyland turlarında yeriniz hazır! Ailenizi mutlu edecek en güzel gezi anılarından biri olan bu destinasyonda Paris şehrinin güzelliklerini ve Eurodisney’in eğlencesini Gruppal ayrıcalığıyla en uygun fiyatlarla keşfedeceksiniz.

4. Baştan Başa Balkanlar

trebinje.jpg

Belgrad'tan Üsküp'e, Ohrid'ten Tiran'a, Budva'dan Trebinje ve Saraybosna'ya bayramda Balkanlar'ın en popüler şehirlerini keşfedebilirsiniz. Üstelik vizesiz! Gruppal bayram tur paketleri size unutulmaz bir Balkan tatili yaşatacak ve en iyi fiyatlarla sizi eğlence dolu şehirlere götürecek.

Vize derdi olmadan özgürce gezebileceğiniz Balkanlar turları ile Balkanlar'ı baştan başa keşfedin.

5. Fas Turları

fas-tur.jpg

Kuzey Afrika'da rengarenk sokakları, turuncu evleri, baharat çarşıları ve gizemli şehirleriyle Fas turları size vizesiz unutulmaz bir bayram tatili yaşatıyor. Casablanca ve Marakeş'te, dört ya da beş gece konaklama seçenekleriyle Fas turunda ayrıca Essaouira ve Oualidia şehirlerini de keşfedeceksiniz.

Bayram için Fas'ta yeriniz hazır.

5. Prag Turları

prag-tur.jpg

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag; eğlenceli, romantik ve kültürle dolu bir bayram tatili yaşamak isteyenler için en güzel rotalardan biri oluyor.

Çekya'da bayram tatili yapmak, Prag ve çevresindeki şehirleri keşfetmek için bayram izninizi bu şehir için kullanmalısınız. Gruppal Prag turu paketi ve kolay ödeme seçenekleri sizi bekliyor.

6. Mısır Turları

misir-tur.jpg

Benzersiz doğal güzellikleriyle Mısır, beklentilerinizin çok üzerinde bir bayram turu sunuyor. Kahire, Hurghada ve Sharm El Sheikh şehirlerini keşfedip, Mısır kültürüyle tanışacağınız bu muhteşem deneyim için şimdiden Mısır bayram turunda yerinizi ayırtmalısınız.

Sekiz gece konaklama seçeneğiyle Mısır bayram tur paketleri sizi bekliyor.

7. İskandinavya Turları

stockholm-tur.jpg

Bayram tatilini fırsat bilip Kuzey Avrupa'yı görmek isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Stockholm, Göteborg, Oslo ve Kopenhag'ı gezeceğiniz İskandinavya turları yedi gece konaklama seçenekleriyle sizi hayalinizdeki turu gerçekleştirmeye davet ediyor.

Ramazan Bayramı gezi turları içinde en özel anları yaşayıp farklı kültürleri keşfetmek için acele edin.

8. Roma Turları

roma-tur.jpg

İtalya'da romantik bir bayram geçirmeye ne dersiniz? Ülkenin ve dünyanın en popüler şehirlerinden olan Roma'da kısa bir mola vermek ve Vatikan'dan Kolezyum'a kadar şehrin en önemli yapılarını görmek için Roma bayram turlarında yerinizi ayırtmalısınız. Üç gece konaklama seçeneği ve en iyi fiyat avantajıyla Roma gezisi sizi bekliyor.

9. Lviv Turları

lviv-tur.jpg

Bayramın en güzel seçeneklerinden biri kesinlikle vizesiz Lviv turu olabilir! Ukrayna'nın popüler tarihi şehri Lviv'in tematik kafeleri, eğlence merkezleri, tarihi binaları, operası ve daha birçok detayı sizi kendisine hayran bırakmaya yetecek.

Bayramda Lviv'i keşfetmek isteyenler hemen Gruppal Lviv turlarında yerini ayırtabilir.

İki gece ve üç gece seçenekleriyle Lviv tatili sizi bekliyor.

10. Beyrut Turları

beyrut-tur.jpg

Akdeniz'in kültür merkezi Beyrut'ta bayram tatilini fırsat bilip gizem dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Fenikeliler'in yurdu olarak da bilinen ve vizesiz rahatça gezebileceğiniz Beyrut turları ile yılın en farklı deneyimi sizi bekliyor.

11. Budva Turları

budva-tur.jpg

Vizesiz rotalar arasından en popüler olanlarından biri de hiç şüphesiz ki Karadağ'ın güzel başkenti Budva'dır. Adriyatik kıyılarında huzurla dolu bir bayram tatiline çıkmak, yılın tüm yorgunluğunu atmak ve bayram dönüşü enerjik bir başlangıç yapmak isteyenler için ekonomik rotalardan biri.

12. Rusya Turları

moskova-tur.jpg

Moskova ve Petersburg'ta canlı gece hayatının tam merkezinde bir Rusya gezisine hazır olun. Bayram tatili için aylar öncesinden plan yapmaya ve Rusya için eğlenmeye var mısınız? Gruppal Rusya tur paketleri, dört, beş ve yedi gece seçenekleriyle size eğlence ve kültür dolu bir deneyim vaad ediyor.

Rusya bayram tatilinde sizi bekliyor.

13. Bangkok Pattaya Turları

bangkok.jpg

Tayland'ta egzotik bayram turu geçirmek isteyenlere Bangkok ve Pattaya şehirlerini öneriyoruz. Benzersiz güzellikleriyle doğal hayat ve kültürle iç içe bir yolculuğa çıkacağınız bu bayram turunda gördüklerinizi unutamayacağınıza eminiz.

Yedi gece konaklama seçeneğiyle rüyalarınızdaki Uzakdoğu turuna çıkacağınız Gruppal Bangkok Pattaya turları sizi bekliyor.

14. Batı Amerika Turları

amerika-tur.jpg

Bayram tatilini fırsat bilip uzaklara doğru bir yolculuğa çıkmak için Gruppal Batı Amerika turlarını tercih edebilirsiniz. Los Angeles, Las Vegas ve San Francisco şehirlerini görmek için Gruppal bayram turu sizi bekliyor.

15. Küba Turları

kuba-tur.jpg

Havana ve Varadero şehirleri bayram için en güzel alternatif olabilir. Küba'nın egzotik kıyılarını, güleryüzlü insanlarını, kafelerini, içeceklerini, doğal güzelliklerini ve daha birçok yerini keşfetmek için bayramda Küba'yı tercih edebilirsiniz.

Gruppal bayram tur paketlerinde şimdiden yerinizi ayırtın, ister sevdiklerinizle ister tek başınızda unutulmaz bir bayram tatili deneyimi yaşayın.