Kültür Turları ile Türkiye'de Gezilecek 7 Rota

Doğal, tarihi ve kültürel anlamda tam bir hazine olan Türkiye'de gezilecek yerler saymakla bitmez.

Yayın Tarihi: 08 Ekim 2019Görüntülenme: 10163
turkiyee.jpg

Türkiye'de kültür turu yapılacak, keşfedilecek yüzlerce tarihi yer, doğaüstü güzellik ve destinasyon var. Kültür turları ile ülkemizin her yerini karış karış gezip unutamayacağınız anılar biriktirebilirsiniz. 

Ülkemizin sayısız güzelliği bulunuyor. Doğal, tarihi ve kültürel anlamda tam bir hazine olan Türkiye'de gezilecek yerler saymakla bitmez. Gruppal kültür turları ile görebileceğiniz pek çok destinasyon bulunuyor.

Birbirinden eğlenceli ve farklı rotalarda indirimli kültür tur paketleri ile gezebileceğiniz kültür gezileri Gruppal ile çok daha eğlenceli geçecek. Konusunda uzman rehberler ve bölgeye hakim seyahat uzmanları sayesinde merak ettiğiniz Türkiye'deki en popüler şehirleri keşfedeceksiniz.

Gruppal ile Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerindeki popüler ülke ve şehri görebilir kültür turları ile hiç bilmediğiniz şehirlerin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz. Türkiye'de kültür gezileri ile görebileceğiniz onlarca ve yüzlerce şehir bulunurken yurt dışında da kültür turlarına çıkabileceğiniz sayısız ülke Gruppal yurtdışı turları ile sizi bekliyor.

Erken rezervasyon kültür turu indirimleri ve kolay ödeme seçenekleri Gruppal sayfalarında, sakın kaçırmayın!

1. Kapadokya

kapadokyaaa.jpg

60 milyon yıl önce Hasandağı, Erciyes ve Güllüdağ'ın püskürttüğü lav ve küllerden oluşan Kapadokya, ülkemizin hatta dünyanın en popüler gezi rotaları arasında yer alıyor.

Gruppal kültür turu ile Kapadokya gezilerine katılarak herkesin merak ettiği peribacalarını yakından görmelisiniz. Kapadokya'da gezilecek yerleri sırasıyla keşfetmek için Gruppal Kapadokya turlarında yerinizi ayırtın.

2. Karadeniz Bölgesi

karadenizzz.jpg

Gruppal kültür turu paketleri ile görebileceğiniz bir diğer rota ise Karadeniz bölgesidir. Yeşilin her tonuna hayran olacağınız, vadileri, köprüleri ve köklü geçmişiyle Karadeniz bölgesi kültür turu için en ideal rotalardan biri olacaktır. Sakarya'dan Gürcistan'a kadar uzanan bölge içinde kalan tüm şehirleri görmeli ve Gruppal Karadeniz turu paketlerine hemen rezervasyon yaptırmalısınız.

3. Eskişehir

eskisehirrr.jpg

Son yıllarda kültürel ataklarıyla ön plana çıkan ve tam bir kültür şehri olan Eskişehir kenti Gruppal kültür turları ile görebileceğiniz bir diğer popüler destinasyon oluyor.

Eskişehir turu ile Porsuk Çayı'nın güzelliğini yakından görüp Sazova Bilim ve Kültür Parkı'nda eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Gruppal Eskişehir turları ile ister günübirlik ister konaklamalı Eskişehir turu paketlerini inceleyerek kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

4. Hatay

hatayy.jpg

Medeniyetlerin beşiği olan Hatay Gruppal ile görmeniz gereken en güzel şehirlerden biridir. Gruppal Hatay turları ile bölgedeki cami ve kiliseleri, müzeleri, tarihi bölgeleri mutlaka keşfetmelisiniz. Dilerseniz gurme turları ile Hatay'ı görebilirsiniz. Hem Hatay yemeklerinin ve ünlü Hatay künefesinin tadını çıkarabilir hem de şehirdeki köklü tarihin izlerini sürebilirsiniz. Gruppal kültür turu seçenekleri ile Hatay'ı keşfetmek için geç kalmayın.

5. Çanakkale

camakkalee.jpg

Boğazı, zaferi ve zengin tarihiyle Çanakkale ülkemizin gerek konumu gerekse geçmişi ile en önemli şehirlerinden biridir. Gruppal kültür gezileri ile en iyi fiyatlarla Çanakkale'yi gezebilir Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret edebilir ve atalarımızın uğruna can verdiği topraklarda tarihimizi yerinde inceleyebilirsiniz. Gruppal Çanakkale turları yılın her döneminde kalabalık olduğundan öncesinde rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz.

6. Bursa

bursaaa.jpg

Türkiye'deki en kalabalık dördüncü kent olan Bursa, yurtiçi turları arasında da en sevilen noktalardan biridir. Gruppal kültür turu ile Bursa'da tarihin ve mimarinin en güzel örneklerini görebilir, doğal güzellikleri ile ünlü Bursa köylerini keşfe çıkabilirsiniz. Gruppal Bursa turları sizi ülkemizin 2016'da En Yaşanabilir Türkiye Şehri seçilen Bursa'ya götürecek.

7. GAP Bölgesi

gappp.jpg

Kültür turu deyince akla gelen ilk yerlerden biri de GAP Bölgesi'dir. Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Şanlıurfa, Siirt ve Şırnak'tan oluşan GAP Bölgesi hemen herkesin görmesi gereken tarihi ve doğal güzellikler barındırıyor. Nemrut Dağı'ndan On Gözlü Köprü'ye, Balıklı Göl'den Mardin Evleri'ne Gruppal GAP turları ile Anadolu'nun en güzel ve en gizemli medeniyetlerini keşfetmelisiniz.