Neden Erken Rezervasyon Yapmalısınız?

Tatilinizi erken mi yoksa son dakikada mı planlamalısınız?

Yayın Tarihi: 27 Mart 2019Görüntülenme: 2616
ailece-tatil.jpg

Erken rezervasyon indirimleri ile tatil yapmanın ayrıcalığını daha önce yaşadınız mı? 

Kendinize bu yılki tatil için ne kadar zaman ayıracağınızı, tatilinizi ne zaman başlatacağınızı düşünmeye başlamış olabilirsiniz ancak müthiş fırsatlar, bol seçenek ve harika avantajlar arıyorsanız tatilinizi mutlaka önceden erken rezervasyon indirimlerini takip ederek planlayın.

2023 erken rezervasyon tur indirimlerinden yararlanarak tüm yıl tatil planlarınızı hem erkenden yaparak ekonomik bir plan yapmış olur hem de yılınızı planlamış olursunuz. Erken rezervasyon ne zaman başlar diyorsanız Kasım ayı başında başlayıp tüm yıl devam eden bir süreçtir. Erken rezervasyon ne zaman yapılmalı derseniz de yaz tatili için Kasım ve Aralık ayları en uygun aylar olabilir. 

Hayalinizdeki tatili almak için neden şimdi harekete geçmeniz gerektiğini 5 madde ile açıklıyoruz. Erken rezervasyon tatil paketlerini takip etmenin ne kadar hayati bir durum olduğunu yazımızı okuduktan sonra anlayacaksınız.

1. Tatilde %40'a kadar tasarruf edebilirsiniz

Müşterilerine mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için tur şirketleri aylar öncesinden tatilinizi planlamanıza yardımcı oluyor. Erken dönemlerden tatil paketinizi alarak hem kolay ödeme hem de tatilde indirim seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz.

Ailece gezenler için, ücretsiz çocuk yerleri, önceden rezervasyon yaptırmanın güvence altına alınmasının bir başka popüler yoludur. Son dakika tatil paketleri için bu kadar cazip teklifler bulmak oldukça alışılmadık bir durum; bu nedenle erken rezervasyon yapmak, en zevkli fırsatlardan birini seçmenin en iyi yoludur. Ancak, mümkün olan en düşük fiyatı ödemenizi sağlamak için erken rezervasyon yapmadan önce çevrimiçi olarak düşündüğünüz anlaşmayı karşılaştırmayı hatırlamakta fayda var.

2. İkinci en iyiye razı olmak zorunda kalmayacaksınız

Hiçbir zaman ikinci seçeneklere kalmayın. Örneğin partiye geç kalıyorsunuz ve birkaç sosisli rulo ve büfe masada biraz sandviçle sona kalıyorsunuz. Tatil pazarını da aynı şekilde inceleyin: Erken gelin ve size özel hazırlanan ya da en iyi mevcut erken rezervasyon tatil seçeneklerine göz atın. Özellikle erken rezervasyon otelleri ile tur paketleri çok daha uygun fiyatlara gelmektedir. 

New York'ta bir mola mı vereceksiniz? Belki de İspanya'da tapas ile günü şenlendirmek istersiniz. Belki güneşli Meksika'da bir paket tatil ile ilgili hayaller kurmak istersiniz? Ne tür bir tatil isterseniz, erken rezervasyon yaparak, istediğiniz tarihlerde seyahat etme, tam olarak aklınızdaki yere gitme, her şeyiyle memnun kalacağınız bir otelde kalma şansınız var.

erken-rezervasyon.jpg

Önceden rezervasyon yaptığınızda da bu his çok daha keyiflidir çünkü çılgınca bir şekilde ilerleyen ve sizi sadece "iyi" görünen bir tatil rezervasyonu yaptırmaya zorlayan bir saat yoktur. Erken rezervasyon yapın ve zaman kullanımını da bütçe kullanımını da mükemmel hale getirin.

3. Ödeme masraflarınızı erteleyebilir ya da zamana yayabilirsiniz

Tatiliniz için yerinizi erken rezervasyon indirimleriyle önceden ayırmanız, seyahatinizin maliyetini yıl boyunca yayabileceğiniz anlamına gelir. Çoğu rezervasyon sitesi ve seyahat acentesi, ödemelerde kolaylık sağlar; ödemeleri, istediğiniz zaman ödemekten endişelenmenize gerek kalmadan aylık bütçenize göre yapmanızı sağlar. Daha sonra para harcamaya adanmış eğlence dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

Tatile son birkaç ay kala fazla mesai yapmak ve yorulmak yerine, erken rezervasyon tatil fırsatlarından yararlanarak ödemelerinizi de ay ay bölebilirsiniz.

4. Daha az stres yaşarsınız

Tatiller, günlük telaş ve karmaşanın baskılarını gevşetmek ve iş, özel yaşantı, gelecek ile ilgili kaygılardan bir an olsun kurtulmakla ilgilidir. Yıl içinde yeterince stres altındayız ve kesinlikle daha fazlasına ihtiyacımız yok. Rezervasyonunuzu son dakikaya kadar bırakırsanız tatil havasına girmeniz de o kadar uzun zaman alır ve bu da size bir stres yaşatır.

tatil-erken-ode.jpg

Erken rezervasyon yaparsanız, tüm yıl boyunca dört gözle bekleyeceğiniz bir şey elde edersiniz, stresli olduğunuz anlarda bunu düşünürsünüz ve zor zamanları kolayca atlatabilmenize de olanak sağlar.

5. Yüzlerce seçeneğiniz var

Erken rezervasyon döneminde tatil almanın bir diğer güzel tarafı da önünüzde yüzlerce seçeneğin olmasıdır. Son dakikaya kaldığınızda birçok tur paketi, otel ve uçak bileti imkanı dolacağından erken rezervasyon yaparak tatilinizi planlarsanız önünüzdeki seçeneklerin de o kadar çok ve iyi olacağını düşünmenizde fayda var.

Erken rezervasyon yapmak, varış yerleri, seyahat etmek istediğiniz tarihler ve sizin için uygun olan konaklama türüne gelince daha fazla seçeneğinizin olduğu anlamına gelir. Popüler destinasyonlara turlar aylar öncesinden tükenmekte ve kalan sınırlı sayıdaki yerler için fiyatlar yükselmektedir.

Tatilinizi önceden planlamak ve olabilecek her türlü risk, fiyat değişimi gibi durumlara karşı önlemenizi almak yapabileceğiniz en güzel planlamalardan biri. Erken rezervasyon indirimleri de yanında bonusu!

Erken rezervasyon turları ile dünyanın her yerini gezmek isterseniz Gruppal erken rezervasyon tatil fırsatlarını incelemeniz yeterli olacaktır.