Balayı Turları ile Nereye Gidebilirim?

Gruppal balayı turları ile gidebileceğiniz en popüler rotaları yazdık.

Yayın Tarihi: 26 Eylül 2019Görüntülenme: 2250
balayii.jpg

Balayı hiç şüphesiz ki çiftlerin hayatları boyunca unutamayacağı bir tatil dilimi demek. Düğün yorgunluğu, hayata kısa bir aşk molası vermek ve baş başa romantik bir zaman dilimini paylaşmak isteyenlerin çıktığı balayı tatili bu nedenle çok önemlidir. 

Balayı tatil önerileri ile hiç görmediğiniz masalsı yerleri keşfedebilir, çiftlerin unutulmaz bir yolculuğa çıktığı destinasyonları görebilirsiniz. Balayı turları bunun için var! 

Gruppal balayı turu paketleri romantik bir tatil yapmak isteyenleri hayallerindeki aşk tatiline çıkarıyor.

Düğün sonrası balayına çıkmak, aşklarını tazelemek ya da romantik bir kaçamak yapmak isteyen herkes balayı turu seçeneklerini inceliyor. Peki Gruppal ile tatil yapmak isteyenler balayı turları seçenekleriyle hangi balayı paket turu tercih etmeli, nerelere gidebilir ve en romantik tatil alternatifleri neler?

Maldivler'den Paris'e, Floransa'dan Portekiz'e ve Amerika'ya kadar balayı turu için birçok alternatif var. Yeter ki siz nerede olmak istediğinize karar verin. Düşlediğiniz tatilin doğru adresi sloganıyla hizmet veren Gruppal balayı turları ile de herkese hayalindeki tatili yaşatıyor.

Balayı turları ile gidilebilecek rotalar:

1. Paris Turları

paris1.jpg

Paris turları ile Avrupa’nın en güzel şehirlerinden birini en uygun balayı tatil fırsatları ve inanılmaz fiyat avantajı ile keşfedebilir, Eyfel Kulesi’nden Louvre Müzesi’ne kadar sayısız yeri romantik Paris gezilerinde görebilirsiniz.

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Paris Notre Dame, Eyfel Kulesi (320m), Bastille, Louvre ve daha fazlasını barındıran harika tarihi eserleri ve romantik ikonlara sahip bir şehirdir. Şehrin çoğu, 19. yüzyılda Haussmann tarafından yeniden tasarlanmıştır. Sevdiğinizle birlikte Paris'te romantik bir balayı tatiline çıkabilirsiniz.

2. Maldivler Bali Singapur (Vizesiz)

maldivler.jpg

Vizesiz Maldivler Bali Singapur turları ile bir masalı yaşamaya hazır olun! Maldivler, Singapur ve Endonezya’nın muhteşem adası Bali, balayı turları ile sizi unutulmaz bir deneyime davet ediyor. En iyi fiyat fırsatları ve balayı turları için erken rezervasyon indirimi ile sahip olabileceğiniz

3. Klasik Uzakdoğu Turu (Vizesiz)

uzkadogu1.jpg

Vizesiz Uzakdoğu tur fırsatları sizi Kuala Lumpur, Bangkok, Pattaya, Phuket ve Singapur’u kapsayan muhteşem bir balayı tatiline en iyi fiyatlarla çıkarıyor. Acele edin, inanılmaz tur fiyatları ile Uzakdoğu’yu balayında vizesiz keşfetmenin tadını çıkarın. 

Balayı için nereye gitmeli diye arıyorsanız Uzakdoğu güzel bir seçenek olacaktır. 

4. Vizesiz Yunan Adaları

yunanada.jpg

Ucuz balayı nasıl yapılır diye soruyorsanız Yunan Adaları'na giderek diyebiliriz.

Vizesiz Yunan Adaları gemi turları ile harika bir balayı tatili yapabilirsiniz. Balayı tatil seçenekleri arasında en güzel alternatiflerden biri de Yunan Adaları oluyor. 

Santorini, Mykonos, İos ya da Zakynthos... Hepsi birbirinden güzel hepsi birbirinden romantik! 

5. Sicilya Turları

sicilyaa.jpg

Sicilya turu ile Akdeniz’in ateşli coğrafyası Sicilya’yı Catania ve Palermo’yu kapsayan uygun fiyatlı bir turla keşfedin!

Sicilya, yüzyıllar boyunca uzanan zengin bir tarihe sahip kültürel bir merkezdir. Büyüleyici manzaralar, nefes kesici binalar, ilginç mimari ve büyüleyici bir topluluk ile Sicilya şehrini balayı tatili yaparken ziyaret etmek için şimdiden Sicilya tatil planlarınızı yapın.

6. Venedik Floransa Turları

venedik1.jpg

Dünyadaki en romantik destinasyonlardan biri de hiç şüphesiz ki İtalya şehirleridir. Venedik ve Floransa da bunların başında geliyor. Bu iki tarihi ve romantik şehirde aşkla dolu bir balayı yolculuğuna çıkmak isterseniz en popüler balayı destinasyonları arasında olan bu noktaları hafızanıza kazıyacak güzellikte bir balayı yapacağınıza emin olabilirsiniz. 

7. Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel

noarsark.jpg

Kıbrıs'ta balayı yapmak birçok çiftin hayali oluyor.

Birbirinden güzel ve romantik, lüks ve görkemli Kıbrıs otellerinde balayı için önceden plan yapmanızda fayda var. Her biri ayrı güzel fakat biz sizin için Noah’s Ark Deluxe Hotel'i tercih ettik ve balayı için burayı değerlendirmenizde fayda var. 

8. Phuket Turu

phuket1.jpg

Phuket, ince beyaz kumları, başını saran palmiye ağaçları, ışıltılı denizleri ve hareketli kasabalarıyla dünyanın en iyi sahil destinasyonları arasındadır.

Her zevke ve bütçeye uygun, yüzlerce otel arasından seçim yapabileceğiniz geniş bir yemek ve parti seçeneği de balayı tatili için en güzel seçenekler arasındadır. Tayland’ın en büyük adasının fantastik cazibe merkezlerini ziyaret etmenin yanı sıra, ünlü Phi Phi Adaları da dahil olmak üzere yakındaki tropikal geçitlere heyecan verici bir sürat teknesi gezisine çıkabilir ya da mistik Phang Nga Körfezi çevresinde sakin bir seyirin tadını çıkarabilirsiniz.

Phuket, aralarından seçim yapabileceğiniz 30'dan fazla muhteşem plaja ev sahipliği yapıyor. Patong Plajı, Kata, Karon ve Kamala her zaman en popüler olanlardır, ancak adanın kuzeyi daha romantik bir atmosfer arayan gezginler için bazı gizli taşlar ortaya çıkarır.

9. Girit Turları

girit1.jpg

Yunanistan'daki en büyük ada Girit Adası'dır. El değmemiş doğal güzellikleri ve binlerce yıllık kültür, tarih ve mükemmel mutfağıyla Girit balayı için alternatif olabilecek bir destinasyondur.

10. Doğu Amerika Turu

amerika1.jpg

Balayı için uzakları tercih edenler ve hayalindeki rotaları görmek isteyenler Amerika'yı tercih edebilir. Gruppal ile Doğu Amerika turlarına katılarak ölümsüz bir balayı tatili yapabilirsiniz. New York, Orlando ve Miami’yi kapsayan unutulmaz bir Amerika tatili balayınızı da unutulmaz yapacak. 

11. Portekiz Turları

portekiz1.jpg

Avrupa'nın güneybatı köşesinde, İspanya ile paylaştığı İber Yarımadası'nın beşte birini kaplayan Portekiz balayı için keyifli bir seçenek olabilir.

Portekiz'in dünyadaki en çok konuşulan 6. dil olduğunu ve kendine özgü kültürü, yemekleri olduğunu söyleyelim.

Portekiz bölgelere ayrılmıştır, her biri benzersiz özellikler, tarih, manzara ve mutfak sunar. Bölgeler güneyden kuzeye: Algarve, Alentejo, Lizbon ve Lizbon Kıyısı, Estremadura ve Ribatejo, Beiras, Douro ve Tras-os-Montes ve Minho. Portekiz ayrıca 2 ada grubunu da içeriyor: Azor Adaları (Lizbon'un 800 mil güneybatısında) ve Madeira (Lizbon'un 600 mil güneyinde)

12. Küba Turları

kuba.jpg

Küba, en büyük Karayip adası ülkesidir. Komşuları Kayman Adaları, Jamaika ve Haiti'dir. Küba 44.200 kilometrelik bir alana yayılır ve Pennsylvania eyaletinden biraz daha küçüktür. Balayı için Küba'yı tercih eden çiftlerin sayısı her geçen gün artarken romantik ve egzotik bir balayı tatilinde Küba unutulmaz olabilir. Çeşitlilik gösteren coğrafyasında yuvarlanan tarım arazileri, engebeli dağlar, kent metropolleri, şirin sömürge köyleri ve beyaz kumlu plajlar bulunur.

Küba’nın nüfusu 11.2 milyon sakinle birlikte oldukça çeşitli. Yerli köklerine rağmen, Küba kültürü üzerindeki en derin etkiler, Avrupa, Afrika ve Kuzey Amerika etkilerinin sonucudur.

13. Koh Samui Turları

 

kohsmau1.jpg

Koh Samui (Samui Adası), sahil bungalovlarında unutulmaz bir balayı tatili yapacağınız harika seçenekler sunar. Koh Samui Chaweng Plajı'nın koşuşturmasından, Lamai Plajı'nın canlı ama rahat atmosferine, Bophut'un Balıkçı Köyü'nün zamansız hissine kadar, Maenam'ın tropik sahil cenneti olan Koh Samui, Tayland Adaları arasında herkes için harika balayı alternatifleri sunar.

14. Bali Turları 

bali1.jpg

Bali, Tanrıların Adası olarak adlandırılıyor ve son yıllarda Bali'de balayı yapan çiftlerin sayısı oldukça artmış durumda.

Bali, Endonezya'yı oluşturan adalardan biridir ve Endonezya'nın en popüler turistik yerlerinden biridir. Bali, Java'yı batıya, Lombok'u doğuya oturuyor. Bali Hint Okyanusunda olup, Güney Doğu Asya bölgesine aittir.