Tatilinizi Planlamaya Başlayın

Neden seyahatinizi şimdiden planlamaya başlamanız gerektiğini anlattık.

Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2021Görüntülenme: 1020
seyahat.jpg

Çok kısa bir süre sonra hemen herkesin aşı olduğu ve sevdiklerimize sarılabildiğimiz, konserlere ve kalabalık mekanlara gidebildiğimiz ve tekrar dünyayı dolaşabildiğimiz tünelin sonundaki ışık görünüyor.

Hal böyle olunca hemen herkes uzun zamandır hayalini kurduğu tatili planlamaya başlıyor. Birçok destinasyon için rezervasyonların her geçen gün arttığını ve bazı yerlerin şimdiden dolduğunu söylemekte fayda var.

Gruppal erken rezervasyon tatil turlarında yerler de her geçen gün yoğun ilgi görüyor. 

Pandemiden önce, çoğu insan seyahatlerini tatile çıkmadan bir ila iki ay önce rezerve ediyordu. Salgın sırasında, insanlar sürekli değişen kurallar ve kısıtlamalar konusunda endişelendikleri için bu süre bir ila iki haftaya düştü.

Şimdi, yolcular, destinasyonların yeniden açılması beklentisiyle bunu dört ay veya daha uzun bir sürede yapmaya başlıyor.

Ve şu anda gördüğümüz harika seyahat fırsatları sonsuza dek sürmeyecek.

seyahat-etme.jpg

Kısacası, seyahatleriniz için hemen rezervasyon yapmaya başlamalısınız (ancak iade ya da esneklik koşullarını dikkatlice incelemenizi öneririz).

Avrupa Yüksek Talep Görüyor

Yunanistan, Fransa, İspanya, İtalya turlarındaki yerler bu yaz ve sonrasında tekrar açılacakları varsayımıyla rezerve ediliyor.

Bu, durumun değişemeyeceği veya değişmeyeceği anlamına gelmez. Yeni bir tür ortaya çıkabilir, dünya tekrar kapanabilir, ülkeler kendi nüfusunun aşılama programı beklenenden uzun sürerse açmayı erteleyebilir. Kim bilir? Yaz yaklaşıyor bu nedenle tatil planınızı şimdiden yapmalı, iade edilebilir rezervasyonlar aldığınızdan emin olmalısınız.

Çünkü yaz veya sonbahar tatiliniz için daha yüksek fiyatlar ödeyerek bütçenizi zorlamak istemezsiniz.

tatil.jpg

Şu anda, seyahat endüstrisindeki herkesin paraya ihtiyacı var. Uçaklarda koltukları, turlardaki yerleri ve otellerdeki odaları doldurmak istiyorlar. Şu anda bir sürü indirim var, çünkü insanlar yaza kadar dünyanın ve birçok seyahat destinasyonunun yeniden açılacaklarını umuyorlar.

Ancak mevcut tatil indirimleri uzun sürmeyecek.

İnsanların seyahatlerde daha rahat olmaya başlayacakları ve her şeyin eskiden olduğu gibi zamanlara dönüleceği günler yakın olduğu için fiyatlar taleple birlikte yükselecek.

Seyahat Etmeyi Bekleyenler Çok 

2020 seyahatlerini erteleyenler, önceden rezervasyon yaptırmış kişiler ve COVID'den sonra daha fazla beklememeye karar vermiş kişiler.

Bu, azaltılmış kapasite ve seçeneklerle birleştiğinde, fiyatların (çok) artacağı anlamına gelir.

Yani, ister kendi ülkenizde kalıyor olun, ister egzotik bir yere uçuyor olun, hemen şimdi seyahatleriniz için rezervasyon yapmaya başlamanızı öneriyoruz.

safari.jpg

Beklemeyin.

Daha sonra ödemek yerine planlarınız belirsiz olsa bile şu anki fırsatlar ve erken rezervasyon indirimlerinden yararlanıp tatil fırsatlarını şimdi yakalamanızı öneriyoruz.

Akıllı gezginler, fırsatlar gerçekleştiğinde rezervasyon yapar.

Akıllı bir gezgin olun.

Neden Erken Rezervasyon Yapmalısınız?