Yılbaşında Vizesiz Katılabileceğiniz 8 Yurtdışı Turu

Yeni yıla merhaba diyebileceğiniz vizesiz yurtdışı turlarını yazdık.

Yayın Tarihi: 11 Aralık 2018Görüntülenme: 4542
yilbasi-sehirleri.jpg

2023'e girerken evde oturmak yerine yepyeni yerler keşfetmeye ne dersiniz? Cevabınız evetse sizin için Gruppal ile gidebileceğiniz tüm vizesiz yılbaşı turları listesini yazdık. Balkanlar'da yeni yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz gibi, Avrupa ya da Asya'da da Noel kutlamalarına katılabilirsiniz.

Vize olmadan gezebileceğiniz yurtdışı turları:

1. Belgrad Turu

Sırbistan'ın güzel şehri ve başkenti Belgrad'ta yılbaşı eğlencelerinin çok renkli ve capcanlı geçtiğini söyleyelim. Gece hayatıyla dünyaca ünlü olan Belgrad'ta eğlence kulüpleri, nehir kenarındaki disko ve barlar yılbaşı coşkusunu sonuna kadar yaşayacağınız yerler.

belgrad-yilbasi.jpg

3 gece konaklamalı Belgrad turu ile 30 Aralık'ta İstanbul'dan ayrılacaksınız. İlk gün Belgrad'a vardıktan sonra dinlenecek ve ikinci gün Belgrad şehir turuna başlayacaksınız. Şehri gezdikten sonra akşam saatlerinde ister nehir kenarındaki eğlence kulüplerinde yılbaşı partilerine katılabilirsiniz ister Yemekli Müzikli Sırp Gecesi turuna eşlik edebilirsiniz. Son gün Novi Sad - Sremski Karlovci turu ile Belgrad'ın yakınındaki yerleri keşfe çıkacaksınız.

2. Beyrut Turu

Akdeniz kültürünün beşiği ve Ortadoğu'nun Paris'i olarak adlandırılan Beyrut, yılbaşında vizesiz gezebileceğiniz rotalar arasında. Lübnan'ın başkenti ve en büyük şehri olan bu tarihi şehir, zengin kültürel ve sanatsal etkinlikleri, canlı sosyal yaşantısı, alışveriş merkezleri ve moda tasarım alanındaki yenilikleriyle yeni bir yıla merhaba diyebileceğiniz en güzel alternatiflerden.

beyrut.jpg

28 Aralık tarihinde başlayacak olan tur 5 gece 6 günlük bir programı kapsayacak. İlk gün Beyrut şehir turu yaptıktan sonra ikinci gün dilerseniz Jeita Mağarası & Byblos Şehri ve Harissa Tepesi turuna katılabilirsiniz. Burada benzersiz güzellikte mimarileri keşfettikten sonra üçüncü gün Beyrut’a 85 km mesafede bulunan tarihi Baalbeck şehrine geçebilirsiniz. Dördüncü gün konaklayacağınız otelin yılbaşı gala yemeğine katıldıktan sonra eğlence dolu bir gece geçirip beşinci gün turunuzu tamamlayabilirsiniz.

3. Lviv Turu

Ukrayna'nın tarih ve sanatla dolu şehri Lviv'de yılbaşı eğlencelerine katılmak kadar güzel bir etkinlik olamaz. Daha önce hiç eğlenmediğiniz kadar eğlenecek ve Lviv'in ışıl ışıl sokaklarında unutulmaz bir gezintiye çıkacaksınız. 29 Aralık tarihinde başlayacak olan Lviv turu 3 gece 4 günlük bir programı barındırıyor.

lviv.jpg

Lviv turları ile ilk gün şehrin turistik yerlerini geziyorsunuz. Önemli tüm noktaları gördükten sonra ikinci gün Degustasyonlu Bira Fabrikası ve Lychakiv Mezarlığı turuna katılabilirsiniz. 3.gün Lviv'de Eczacılık Müzesi, Çikolata Fabrikası ve Arsenal turu ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ayrıca Lviv'deki yılbaşı eğlencelerine katılabilirsiniz. Dördüncü gün turunuzu tamamlamış olacaksınız.

4. Üsküp Ohrid Turu

Balkanlar'ın en sevilen yerlerinden biri olan Makedonya'nın iki güzel şehri Üsküp ve Ohrid'te farklı bir yılbaşı tatili yapabilirsiniz. Tarihi çarşısı ile ünlü Üsküp, huzur verici güzellikteki gölü ile meşhur Ohrid'te 4 gece konaklamalı çıkacağınız Üsküp Ohrid gezisi 29 Aralık'ta başlayacak. Tetovo gezisinin dahil olduğu programda Üsküp, Ohrid şehirlerini gezdikten sonra ikinci gün yemekli St. Naum-Resne-Manastır turuna katılabilirsiniz.

uskup.jpg

3.gün Üsküp'ün hemen her yerini gezdikten sonra otelinize dönerek yılbaşı gala yemeğine katılabilirsiniz. Dördüncü gün ekstra olarak düzenlenecek Üsküp'teki Matka Ulusal Parkı ve Vodno Dağı turuna çıktıktan sonra beşinci gün turunuzu tamamlıyorsunuz.

5. Balkanlarda Üç Ülke Turu

Kosova, Makedonya ve Arnavutluk’u keşfedeceğiniz yepyeni bir yıla hazır mısınız? 2019'a girerken Balkanlar'ın en güzel üç ülkesini gezmek, yenilenmek ve yeni kültürlerle tanışmak için valizlerinizi toplayın. 29 Aralık çıkışlı tur 3 gece konaklamalı olacak ve vize derdi olmadan özgürce gezebileceksiniz.

balkanlarda-yilbasi.jpg

Tiran şehir turu, Elbasan, Ohrid, Üsküp, Tetova, Matka Kanyonu, Priştina ve Prizren tur süresince gezip göreceğiniz rotalardan bazıları. Ayrıca 3.güne denk gelen yılbaşı gecesinde rehberin düzenleyeceği yılbaşı eğlencesine katılarak eğlence dolu bir gece geçirebilirsiniz. Dördüncü gün turunuzu tamamlayacaksınız.

6. Bakü Turları

Hazar Denizi kıyılarında yepyeni bir kültür ve şehir tanıyacağınız Bakü turu yılbaşında eğlenceli rotalar arasında. Azerbaycan'ın güzel şehri Bakü'de 3 gece konaklamalı olacak yılbaşı turunuz 29 Aralık tarihinde başlayacak. İlk gün Bakü şehir turu yapacak ve ikinci gün Ataşgah & Yanar Dağ turuna katılacaksınız.

baku.jpg

3.gün Bakü gezisi şehrin 70 km. güneyinde yer alan, Azerbaycan’ın arkeolojik eserler bakımından en zengin bölgesi olan ve UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Gobustan’a geçilecek. Tüm gün bu bölgeyi gezdikten sonra akşam şehir içindeki yılbaşı kutlama mekanlarında eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Dördüncü gün turunuzu tamamlamış olacaksınız.

7. Moldova Ukrayna Turları

Kişinev ve Odessa'yı göreceğiniz Moldova Ukrayna turları ile eğlence dolu bir yılbaşı gecesi sizi bekliyor. Yeni kimliklerinizle giriş yaptığınızda pasaportunuza gerek olmayacağını baştan belirtelim. Kimlikle gezilecek yerler arasında en beğenilen rotalardan biri olan Moldova ve Ukrayna'da yılbaşı tatili için 4 gecelik bir tura çıkabilirsiniz.

28 Aralık'ta başlayacağınız turun ilk günü Odessa'yı gezeceksiniz. Odessa Opera Binası, Çariçe II. Katerina Anıtı, dünyaca ünlü Potemkin Merdivenleri’nin yanı sıra, eşsiz mimari örneklerini göreceksiniz.

moldova.jpg

2. gün Kişinev'de tur yaparak şehrin en ünlü turistik alanlarını ve önemli noktalarını keşfe çıkacaksınız. Dileyenler Degustasyonlu Milestii Mici Şarap Mahzenleri turuna da katılabilir. 3. gün Stariy Orhei turu ile yeni yerler görecek ve şehir merkezinin dışında dünyadan izole edilerek mağaraların şekillendirilmesi ile kurulan köyün kalıntılarını yakından inceleme şansı bulacaksınız. Dördüncü gün Gagauzya turu yaptıktan sonra gece hayatıyla ünlü Kişinev'de yılbaşı gala yemeğinizi alabilirsiniz. Beşinci gün turunuzu tamamlamış olacaksınız.

8. Kiev Turu

Ukrayna'nın ve Avrupa'nın en çok turist alan şehirlerinden biri olan Kiev, pasaportsuz gezebileceğiniz ülkeler arasında yer alıyor. Ukrayna'nın başkenti olan şehirde 3 gecelik bir yılbaşı gezisine çıkmaya ne dersiniz?

29 Aralık tarihinde başlayacak olan Kiev yılbaşı turunda ilk gün akşam yemekli Kiev gece turuna katılabilirsiniz. Hemen ardından ikinci gün Kiev şehir turu ile bölgeyi keşfetmeye başlayacaksınız. İkinci Dünya Savaşı Müzesi & Pecerskaya Lavra Manastırı & Mikro Minyatür Müzesi göreceğiniz yerler arasında.

kiev.jpg

Üçüncü gün Kiev Metrosu & Kültür ve Alışveriş turu yaptıktan sonra ekstra düzenlenecek olan gala yemekli yılbaşı eğlencesi turuna katılabilirsiniz. Dördüncü gün turunuzu tamamlamış olacaksınız.

Gruppal yılbaşı turu seçenekleri ile 2019'a bambaşka ülkelerde girmek isterseniz acele edin, son yerler dolmadan yerinizi ayırtın.