Yılın En İyisi "Gruppal" Oldu

2019 Uzakrota Seyahat Ödülleri'nde Gruppal Yılın Seyahat Markası ve Yılın Seyahat Markası Blogu kategorilerinde 1. oldu

Yayın Tarihi: 01 Aralık 2019Görüntülenme: 18670
uzakrotaa.jpg

Seyahat sektörünün nabzını tutan Uzakrota Ödülleri'nin 9. yılı “Yılın Enleri” yarışmasına binlerce kişi katıldı. Halk oylamasına açılan 30 yarışma kategorisine online platformlardan katılarak oy veren kişiler çekişmeli, heyecanlı ve ilginç sonuçların ortaya çıkmasına vesile oldu.

Yılın Seyahat Markası Gruppal

Düşlediğiniz tatilin doğru adresi olan Gruppal tur şirketi, turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren birçok rakibini geçerek halk oylamasıyla 1. oldu. Online turizm şirketleri arasında lider olan ve tur şirketi deyince akla ilk gelen marka Gruppal sadece tur satışında değil seyahat içerikleri konusundan da lider oldu.

gruppal_odul_gorsel.jpg

Yılın Seyahat Markası Blogu Gruppal Blog Oldu

Her yıl onlarca tur şirketinin katıldığı Uzakrota Seyahat Ödülleri'nin bu yıl Seyahat Markası Blogu birincisi Gruppal Blog oldu. Seyahat ile ilgili en faydalı, en eğlenceli ve en kapsamlı içerikleri bulabileceğiniz Gruppal Blog şehir rehberinden seyahat tüyolarına, vize ile ilgili en kapsamlı bilgilerden en güncel turizm haberlerine tüm yararlı içerikleri takipçileri ve meraklılarıyla paylaşıyor.

16-22 Kasım arasında gerçekleşen kayıt işlemi sonrasında 24 Kasım – 01 Aralık arasında oylama yapılmıştı. Uzakrota Seyahat Ödülleri 13 Aralık’ta gerçekleştirilen Uzakrota Travel Summit akşamı düzenlenen ödül gecesinde dağıtıldı. Uzakrota Seyahat Ödülü'nü Gruppal Kurucu Ortakları Mehmet Can Koruyan ve İlker Atalay birlikte aldılar.