En Popüler 2020 Tatil Yerleri

2020 yılında popüler olacak destinasyonları yazdık

Yayın Tarihi: 11 Aralık 2019Görüntülenme: 2739
tatilyerleri.jpg

En popüler 2020 tatil yerleri hangi ülkeler olacak? 2020 yılında gidilecek, görülecek, gezilecek ve şimdiden popüler olmaya aday tatil yerleri hangisi? Seyahat editörleri tarafından seçilen en iyi 2020 tatil yerleri listesini açıklıyoruz.

2020 birçok önemli etkinliğin gerçekleştirilmesi, göz alıcı varış noktalarına yeni açılan uçuş hatları ve Hollywood'un görülmeye değer yerlerini tatil yerleri listemize alacağımız merakla beklenen film yayınları sayesinde seyahat dünyasında 2020 yılı yeni yerler ile trend olmaya hazırlanıyor.

Bu yılki Rugby Dünya Kupası'na ve gelecek yılki olimpiyatlara ev sahipliği yapan Japonya, sadece spor tutkunları için değil, tüm gezgin ve tatil severler için daha da çekici hale gelecek. Plaj severler, 2020'de Karayipleri, Bahamalar'ı ya da bir pudra kadar yumuşak kumlarıyla ünlü sahilleri ve daha fazlasını sunan Yunan Adaları tatilini düşünmek isteyebilir. 2020 seyahat rotaları hemen her zevke hitap ediyor.

Gruppal, meraklılarına 2020'de trend olacak tatil yerlerine ve hiç görmediğiniz rotalara ekonomik tur paketleri sunuyor. Ve keşiflerle dolu bir şehir molası için eve yakın yerlere uçmak söz konusu olduğunda, 2020 Avrupa Kültür Başkenti, kapımızın hemen dışında olan heyecan verici bir hafta sonu tatil fırsatları sunuyor.

İşte Gruppal Seyahat Editörleri tarafından 2020 yılında en iyi tatil yerleri için en çok tercih edilecek rotalar:

1. Los Cabos, Meksika

Gruppal Meksika turları sayesinde, 2020'de uzun mesafeli bir 2020 plaj tatili için en iyi yerlerden biri Meksika'ya gidebilirsiniz (Evet, George Clooney'nin sevdiği yer).

loscaboss.jpg

Meksika cazibesini deneyimlemek, cennetteki güneş ışığına çıkmak veya balinaları izlemeye gitmek isterseniz eğer burası 2020 tatil planları listenizde olması gereken bir nokta. Gruppal 2020 yurtdışı turları ile oraya uçun ve sahil otellerinden birinde kalın.

2. Galway, İrlanda

Hırvatistan’daki Rijeka’nın yanı sıra 2020’li bir Avrupa Kültür Başkenti olan Galway’in, İrlanda’nın hayal gücünü ve yaratıcılığını kutlamak için yıl boyunca sürecek kültürel etkinlikleriyle 2020 tatil rotaları için mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler listesinde olması gerekiyor.

galways.jpg

Çarpıcı manzarası ve lezzetli yemekleriyle zaten ünlü olan Galway, ziyaretçilerine kamusal sanat, sergiler, tiyatro, müzikal performanslar ve daha fazlasını sunuyor. 2020 destinasyonları içinde mutlaka olmalı.

3. Lübnan

Alışılmış Akdeniz noktaları içinde tamamen büyüleyici bir yer keşfetmek isteyen herkes için Lübnan ideal bir yerdir. 2020 popüler destinasyonlar listesinde Lübnan mutlaka görülmesi gereken bir yer. Ama neden 2020'de? Çünkü 2020 Beyrut ve Lübnan'ın yılı olacak ve vizesiz Gruppal Beyrut turlarıyla gidip bu yerleri görebilirsiniz.

lubnann.jpg

Seyahat uzmanlarının dediği gibi, Lübnan "Ortadoğu'nun beklentilerini çölden çok etkileyici dağlarının yanı sıra inanılmaz derecede zengin yerel tarihi ve bölgedeki en iyi yiyecekleriyle karşılar." 2020 seyahat rotaları listene al, burayı keşfet ve güzel ülkenin Gruppal Beyrut turunda indirimli fiyatları yakalama şansını kaçırma. 

4. Japonya

Şu anda bile dünyanın en merak edilen ülkesi olan Japonya, çoğu gezginlerin tatil listelerinde her zaman üst sıralarda olmuştur. 2019 Rugby Dünya Kupası'na ve yaz olimpiyatlarına ev sahipliği yapan ve her spor hayranı radarında olan Japonya'yı Gruppal Japonya turları ile gezebilirsiniz.

japan.jpg

Bu büyüleyici ülkedeki herkes için bir şeyler var ve 2020 yılı nihayet bir Japonya gezisi yapmanın yılı olabilir. Kar maymunlarını görmek, kiraz çiçeği ağaçlarına hayran olmak, ünlü mermi trenine binmek veya Fuji Dağı'na tırmanmak isteyip istemediğinize göre Japonya, 2020 yılı rotaları içinde gezegenin en büyüleyici yerlerinden biridir.

Görkemli bir macera için 2020 yılında bir turla bu deneyimi yaşayın.

5. Arjantin ve Şili

2020 yılında alan gözlemcileri için ömür boyu bir tatil yapacak olan Şili ve Arjantin'e giderseniz eğer burada güneş tutulması da göreceksiniz. Tango dolgulu Buenos Aires'ten Patagonya'nın destansı dağ manzaralarına kadar, doğa olaylarını görmek için seyahatte keşfedilecek çok sayıda yer var.

chilii.jpg

Dahası, Aralık Güney Yarımküre'de yaz mevsimidir, böylece Türkiye'de kış mevsimiyken siz yaz sıcağının keyfini çıkarabilirsiniz. Arjantin'deki güneş tutulmasını, 10 günlük bir yolculuk sırasında yerel bir gökbilimci ile kutlayabilirsiniz. 2020 tatil listeleri içinde en ilginç ve unutulmaz deneyimlerden biri bu olabilir. 

6. Jamaika

James Bond filmi No Time to Die'in Nisan 2020'deki sinemalara gelmesiyle tüm gözler bu Karayip adasında olacak.

jamaikaa.jpg

2020'de Jamaika'da kalmak için en iyi yeri arayan 007 fanları, kuzey sahilindeki Ochos Rios'a gitmek isteyecektir. Lüks bir kaçış için görmeniz gereken birçok konaklama seçeneği var. Burada Jamaika’nın en iyi konaklama tercihlerini görebilirsiniz.

7. Atina Rivierası, Yunanistan

Athenian Riviera 2020 yılı seyahat rotaları arasında en ünlülerinden biri olacak çünkü Yunanistan'ın yılı olacak. Yunan tatil uzmanları, bu görkemli sahil ortamının 2020 yılı için en iyi destinasyon olarak tahmin edilmesini öngörüyor ve Atina kıyısındaki plajlara gelen ziyaretçilerin sayısının artacağı düşünülüyor.

atinarivir.jpg

Glyfada, Vouliagmeni ve Varkiza'nın yemeklerinde rahat bir zarafet, muhteşem kumlar ve şık mekanlar bulabilirsiniz. Sadece birkaç saatlik uçuş mesafesindeki Atina'nın hareketli tarihini keşfettiğiniz günlerle plaj tatilinizi kolayca birleştirebilirsiniz.

8. Hindistan

Son zamanlarda sayıca sert bir artış olduğu için kaplan severler için iyi haberler var, şu anda Hindistan'da yaklaşık 3.000 vahşi kaplan var (Dört yıl önce 2.226'ydı). Bu, görkemli canlıları doğal ortamlarında görebileceğiniz Nagarhole ve Ranthambore Ulusal Parkları gibi Hindistan'ın en iyi vahşi yaşam alanlarını ziyaret etmek için 2020 yılı tatil zamanı iyi bir zaman demektir.

hindistann.jpg

Good Housekeeping Holidays ile kaplanlarını, tapınaklarını ve daha fazlasını görmek için Gruppal Hindistan turunu deneyin. Gruppal Hindistan turları ile Holi Festivali deneyimini de yaşayabilirsiniz.

9. Bahamalar

Cruise bağımlısı olsun ya da olmasın, Bahamalar cruise turları ile hayatınızın unutulmaz gemi yolculuğuna 2020 yılında çıkabilirsiniz. 2019’un sonlarında, Bahamalar’ın Ocean Cay MSC Deniz Rezervi ilk misafirlerini ağırlayacak ve seyir kalabalığı için en son eko-destinasyon haline gelecek.

bahamas.jpg

Sadece MSC Cruises misafirleri için erişilebilir olan ada, gelişen bir deniz rezervi oluşturmak için eski kum çıkarma sahasının mevcut doğal güzelliğini restore etmeye odaklanıyor. MSC Cruises ile Karayipler gezisinde Ocean Cay'ı ziyaret edebilirsiniz.

10. Manchester

İngiltere’nin ikinci şehri, 2020’de İngiltere’nin en sıcak destinasyonlarından biri haline gelen Manchester’ı yeni bir kültürel alan dalgasıyla karşı karşıya bırakmak üzere.

manchsterr.jpg

Yaz sezonu ardından, kentin zengin kültürel çeşitliliğini sergileyen Manchester Müzesi'nin 'Merhaba Gelecek' projesinin tamamlanmasıyla Temas Tiyatrosu'nun yeniden açılışı var. Borsa Oteli Kasım 2019'da tarihi bir binada lüks yeni bir butik otel olarak açılmıştı. 2020 tatil rehberi içinde olması gereken bu şehri mutlaka keşfetmelisiniz. 

11. Haida Gwaii Adaları, Kanada

Karmaşık ekosistemi ve çeşitli vahşi yaşamı ile Kanadalı Galapagos olarak bilinen Haida Gwaii Adaları, British Columbia’nın kuzey kıyılarının hemen dışında, 2020’de “dünyanın sınırına” gitmek isteyenler için mükemmel.

haida.jpg

Trudeau hükümeti altındaki sosyal ve politik politikalara özgü olan ve ülkenin uzak kuzeyini sürdürme konusunda kritik kalan Kanada'daki Haida First Nations halkının atalarının evidir. 2020 tatil deneyimleri içinde farklı ve unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. 

2020 yılında, Intrepid'in bölgeye yaptığı ilk tur, uzak adaları daha erişilebilir kılmak için yerel bir lider tarafından yönetilecek ve bozulmamış vahşi doğa ile uyum içinde yaşayan geleneksel Haida köylerini ziyaret etmenize olanak sağlayacak.

Gruppal 2020 yurtdışı turları ve 2020 cruise turları ile sevdiklerinizle birlikte en popüler tatil rotalarını keşfetmeyi planlamaya şimdiden başlayın. 2020 gezi planları arasında Gruppal turları ile göreceğiniz harika yerler bulunuyor. Hemen buradan inceleyin.