Gruppal 4 Yılda 100 Bin Kişiyi Turla Tatile Gönderdi!

Ekonomik tur paketleriyle dikkat çeken online seyahat platformu Gruppal Turizm, son dört yılda 100 bin kişiyi yurt dışı ve yurt içi turlara gönderdi.

Yayın Tarihi: 09 Kasım 2018Görüntülenme: 1947
gruppal-haber.jpg

2018’de sattıkları yurt içi ve yurt dışı turların oranlarının önemli ölçüde arttığını belirten Gruppal Kurucu Ortağı Mehmet Can Koruyan, piyasadaki bu başarılarını sadece tur odaklı çalışmalarına ve bu alandaki uzman kadrosuna bağlıyor.

2014 yılından 2018 yılına kadar 100 bin kişiyi yurt dışı ve yurt içi turlara gönderdiklerini kaydeden Mehmet Can Koruyan, satışlarının yurt içi ayağının 2018’de yüzde 25’lere kadar çıktığını ifade ederek özelikle krizden sonra ciddi anlamda yurt içi turlarına olan taleplerin arttığını bize şöyle aktarıyor:

TÜRK İNSANI YÜKSELEN KURLAR KARŞISINDA TATİLLERİNDEN VAZGEÇMEDİ

“Türk insanı kurlar karşısında tatillerinden vazgeçmek yerine destinasyonlarını değiştirmeyi tercih etti. Özellikle en çok Güneydoğu Bölgesinden GAP turları, Hatay, Gaziantep revaçtaydı. Bunların yanı sıra Kapadokya, İzmir Çeşme/Alaçatı, Antalya turlarımız da en çok tercih edilenler arasında bulunuyor. Bu turlarımız bin TL’nin altında, 2 gece 3 gün ve 3 gece 4 gün şeklinde oluyor.

Haberin devamı için buraya tıklayınız.