Gruppal Hedef Büyütüyor

Gruppal kurucu ortakları Mehmet Can Koruyan ve İlker Atalay, Gruppal hakkında son gelişmeleri ve firmanın hedeflerini anlattı.

Yayın Tarihi: 02 Kasım 2017Görüntülenme: 3058
gruppal-mehmet-koruyan.jpg

Gruppal ortakları Mehmet Can Koruyan ve İlker Atalay'ın Gruppal'ın online turizm alanındaki yapılanması ve Türk tatilseverlerin alışveriş alışkanlıklarını konusunda bilgi verdiği röportaj Turizm Günlüğü sitesinde yayınlandı.

Ekonomik tur paketleriyle öne çıkan Gruppal Turizm, yılı yüzde 30-40 artışla kapatmaya hazırlanırken, 2018’de daha fazla büyümeyi hedefliyor. Gruppal Kurucu Ortağı Mehmet Can Koruyan, piyasadaki, en iyi fiyatları verdiklerini savunurken, “Kendi turunu düzenleyen bir iki firmadan daha iyi fiyat verebiliyoruz” dedi.

Turizm Günlüğü’nün sorularını yanıtlayan Gruppal Kurucu Ortağı Mehmet Can Koruyan, “Sitemizdeki tur fiyatları pek fazla oynamıyor. Türkiye’de ve Türk misafirlerimize hizmet verdiğimiz için tamamen Türk lirası bazında satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yüzde 90 oranında kredi kartı ile alışveriş yapıyoruz. Taksit gibi çeşitli imkanları kullanıcılarımıza sunuyoruz” dedi.

“En Geniş Yelpazeli Tur Market”

2010 yılında fırsat sitesi şeklinde kurulan ancak popüler olmadığı için bu yapıdan çıkarak 2014 yılında tur piyasasındaki bütün turların olduğu bir ‘tur market’ olarak yolllarına devam ettiklerini söyleyen Koruyan, “Bizimle benzer işleri yapan firmalar var ancak tur market gibi hizmet veren ve en geniş tur yelpazesine sahip başka bir firma yok. 2014’te mobil uygulamalı bir yüz ve daha genç ve dinamik bir web tasarımıyla sitemizi tamamen bir turizm portalı olarak lanse ettik” diye konuştu.

Gruppal'ın sunduğu fiyat avantajları, piyasadaki en iyi tur marketi ve turizm portalı olarak konumu ve 2018 hedefleri gibi konuların yer aldığı röportajı Turizm Günlüğü web sayfasında okuyabilirsiniz.