Gruppal "Tatil Meleği" Oldu

Gruppal, TÜRSAB'ın uyguladığı "Tatil Meleği" programı ortakları arasında yer alıyor.

Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2015Görüntülenme: 3375
gruppal-tatil-melegi.jpg

Seyahat acentaları arasında yenilikçi ve dinamik tarzıyla öne çıkan Gruppal, TÜRSAB'ın uyguladığı "Tatil Meleği" programı ortakları arasında yer alıyor. TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) A Grubu Seyahat Acentası olan Gruppal, yeni nesil uygulamalar ile müşterilerinin güvenliğini garanti altına alıyor.

Belgesiz faaliyet yapan ve müşterileri maddi ve manevi zarara uğratan kayıtdışı seyahat acentalarının önüne geçmek ve tüketicinin en iyi hizmeti en kaliteli şekilde almasını sağlamak için hayata geçirilen "Tatil Meleği" programı ile seyahatinizi planlarken uzman ve belgeli firmalarla çalışmanın rahatığını yaşayacaksınız.

Özellikle internet ortamında rastlanabilen belgesiz seyahat firmaları ile tatilinizi ve paranızı riske atmayın, "Tatil Meleği" sertifikalı Gruppal fırsatlarıyla hayallerinizin ötesine seyahat edin!

TÜRSAB Tatil Meleği Nasıl Çalışır?

İnternet üzerinden hizmet satın almak isteyen tüketici, TÜRSAB Tatil Meleği üzerindeki logoya tıkladığında, onaylı acenta sertifikasına erişir ve hizmeti, yetkili seyahat acentasından satın aldığına emin olur.

Tüketici, hizmeti seyahat yetkili acentasından satın almakla koruma altında olduğunu hisseder.
Bakanlığın denetimi ve Meslek Birliği TÜRSAB’ın gözetimi altında faaliyet gösteren seyahat acentalarının kurumsal kimlik ile güvenceli bir hizmet sunduğunu gösterir. Kaçak seyahat acentalığı faaliyetinden korur.