0850 532 20 10 | Tatil Gruppal Seyahat Acentası Belge No:7575
%100 Online Rezervasyon

Resmi Tatiller

Erken Rezervasyon Kategori Karta Taksit Kategori Vize Alım Kategori

Sevdiğinize Dünyaları Hediye Edin

Birbirinden güzel Sevgililer Günü turları ile sevdiğiniz kişiye dünyaları hediye edin! Her bütçeye uygun yurt içi ve yurt dışı 14 Şubat turlarında yerinizi ayırtın, bu özel günü unutulmaz bir deneyime dönüştürün.

Romantizm dendiğinde akla ilk gelen seçenek elbette Paris. Sevgililer Günü Paris turları ile aşkın başkentini keşfedin, Eyfel Kulesi önünde poz verip Seine Nehri kıyısında romantik bir yürüyüş yapın.

Bu romantik günde elbette İtalyan şehirleri de öne çıkıyor. Venedik, Roma ve Floransa gibi kentleri isterseniz tek tek, isterseniz de 14 Şubat Klasik İtalya turları ile bir arada ve ekonomik olarak ziyaret edebilirsiniz.

14 Şubat'ta Orta Avrupa

Orta Avrupa başkentleri de romantik ambiyansları ile 14 Şubat turları için ideal rotalardan bir tanesi. Çekya'nın başkenti Prag turlarında dillere destan güzelliği ve romantik bir atmosfere sahip sokakları ile bu özel günde ilk tercih edilecek yerlerden bir tanesi. Sevgililer günü Prag turlarında yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Müziğin başkenti Viyana turu ise aşk notaları ile bezeli caddeleri ile sizi bekliyor. Kendinizi bir anda bir vals atmosferinde bulabileceğiniz bu kent, romantik güzelliği ile yüzyıllardır Orta Avrupa'nın gözbebeği.

Macaristan'ın başkenti ve Tuna Nehri'nin nazlı güzel Budapeşte turlarında ise bu güzel kent yeni ve eskiyi harmanlayan zamansız güzelliği ve romantik manzaraları ile size unutulmaz bir tatil vaat ediyor.

Bu kentleri ister teker teker görebilir, isterseniz de Orta Avrupa turu seçenekleri ile bir arada keşfedebilirsiniz.

Dünyanın farklı köşelerinde, ülkeminizin en romantik yerlerinde Sevgililer Günü turu seçenekleri sizi bekliyor.

Aşkınızı tazelemek için Sevgililer Günü turlarını inceleyin, yerinizi hemen ayırtın!

Üye Yorumları

Çiğdem Akcanlar
Çiğdem Akcanlar

Gruppal'dan aldığım birçok etkinlik var, çok memnunum. Hizmetlerinize, hiç bozmadan başarılı olarak devam etmeniz dileğiyle... Teşekkürler!

Berrin Sadıkoğlu
Berrin Sadıkoğlu

Firmanız aracılığı ile 2013’te Adriyatik Cruise, yılbaşı Barcelona, 2014’te İskeçe Festivali, Benelüks ve en sonunda da hafta sonu Eskişehir turlarına katıldık. Gruppal’ın ekonomik tatil seçenekleri hakikaten diğer sitelere oranla fiyat avantajları çok cezbedici. Sadece tatil olanakları değil verilen diğer hizmetlerden de zaman zaman faydalanmaktayım. Sizin fiyatlarınızla sunduğunuz tatil fırsatları diğer fırsat sitelerinde göremiyorum. Açıkçası ilk katıldığımız tur olan Adriyatik Cruise turu çok memnuniyet verici ve bizim için çok lüks, mükemmel bir turdu. Sadece küçük bir grup olmamız dolayısıyla Türkçe rehber olmaması bizi endişelendirmekle beraber oradaki başka bir grubun Türk rehber ile sorularımızı giderdik. Bu turdan aldığımız keyif akabinde sitenizi daha dikkatli takip edip diğer tatil fırsatlarını yakaladık. Ve tüm çevremdeki tanıdıklarımıza da önerdik. Birçok kişinin de sizden tur aldığını biliyorum. Gerek tur programları, gerek transferler, kaldığımız oteller, zamanlama, gecikme yaşanmaması, yurt dışında uymamız gereken kuralların özellikle anlatılması ve de özellikle seçilen rehberlerden çok memnun kaldık. Benelüks turu rehberimiz özellikle muhteşem ötesiydi. Hiç bir aksama yaşamadık. Üstelik sizin vasıtanızla ilk turda 6 aylık Schengen Vizesi almamız ve taksit seçenekleriniz de bize diğer turları yapmamızda çok büyük katkı sağladı. Katıldığımız turları diğer firmalarla kıyasladığımda aynı paketi aynı şartlar ve otel standartları ile çok daha ekonomik sağladığımızı görmekteyim. Üstelikte hiçbir sıkıntı sorun yaşamadan. Yani isim yapmış popüler turizm şirketleri ile aynı kalite ve klasmanda çok ekonomik ve rantabl turlar yapmış olduk. Yıllık iznim yeterli gelmediği için yeni yurtdışı programlarınızı inceleyemiyorum.Ancak izin sıkıntımı aştığım ilk fırsatta firmanız kanalıyla hedefimizde olan turlara www.gruppal.com ile devam edeceğiz. Özellikle sizleri de her aradığımızda ulaşabilmemiz ve sorularımıza cevap vermeniz yardımcı olmanız çok değerliydi. Hizmet sektörü olarak insan kaynağını memnun etmenin çok zor olduğu bilinciyle ayrıca size de teşekkür ederim. Sadece tek eleştirebileceğim husus rehber ve otel informelerinin çok son günlerde tarafımıza bildirilmesi. Bu durum bende endişe yaratsa da taahhüt edilen otellerde kalınması ve diğer turlarda da benzer uygulamaların olması rahatlattı sorun yaşamadık. Teşekkürler Gruppal, teşekkürler Behiye Hanım. En kısa zamanda yeniden sizlerle yeni bir organizasyon yapmak umuduyla.

Özgül Şantay
Özgül Şantay

Gruppal aracılığı ile önce İspanya (5 kişilik grup) sonra Benelüks Paris Köln (6 kişilik grup) turlarına gittik. Rehberlerimiz Örge ve Levent beylere takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Otellerden, otobüslerden, şoförlerimizden inanılmaz memnun kaldık. Seçkin ve Özer son derece terbiyeli ve işlerini mükemmel yapan iki pırıl pırıl genç adam, sonuç olarak biz Gruppal’dan çok memnun kaldık. Ödemelerin TL olması, taksit olması ekstra bir kolaylık. Sizleri gönülden kutluyorum, biz turlara sizinle devam diyoruz!

İbrahim Samet Alıcı
İbrahim Samet Alıcı

Çok memnun kaldım.

Düşlediğiniz Tatili Kaçırmayın

Bize Ulaşın

0850 532 20 10
Her Gün 09:00-23:00
Faks0850 532 20 40
E-posta destek@gruppal.com
155 Bin Kişi Gruppal'ı Beğendi.
Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube