0850 532 20 10 | Tatil Gruppal Seyahat Acentası Belge No:7575
%100 Online Rezervasyon

Otel

Erken Rezervasyon Kategori Karta Taksit Kategori Vize Alım Kategori

Batı Karadeniz Otelleri


  1. Anasayfa
  2. Otel
  3. Batı Karadeniz Otelleri

Doğayla İç İçe Oteller

Karadeniz’in batı kıyılarında birbirinden güzel kentler arasında unutulmaz bir tatil geçirmek için en güzel Batı Karadeniz otelleri sizleri bekliyor.

Çeşm-i cihan olarak nitelenen Amasra otelleri, tarihi güzelliği özenle korunan Safranbolu otelleri, Anadolu’nun en eski şehirlerinden biri olan Kastamonu otelleri, Şile ve Ağva otelleri, yemyeşil doğasıyla Bartın otelleri, göl kenarında muhteşem manzaralarıyla Abant otelleri Gruppal’ın birbirinden özel otel fırsatlarıyla şimdi bir tık ötenizde!

Batı Karadeniz'in Güzellikleri

Batı Karadeniz, hem müthiş doğal güzellikleri, hem güzel korunmuş tarihi güzellikleri hem de İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere yakın olması, bu bölgenin gözde bir turizm bölgesi olmasını sağlıyor.

Bolu bölgesinin ünlü termal otelleri ise Batı Karadeniz’in turizmine büyük katkı sağlıyor. Şile ve Ağva, Akçakoca, Adapazarı, Kefken, Kerpe gibi deniz kıyısında yer alan yazlık merkezler ise uzun kumsalları ve mavi denizi ile yakın yerlerde güzel bir plaj tatili yapmak isteyenleri birbirinden güzel tatil otelleri ile karşılıyor.

Amasra, Devrek, Bartın, Sapanca, İznik, Kartepe, Safranbolu, Kastamonu gibi bölgelerde ise bu şehirlerin tarihi merkezlerinde güzel gezintiler sizleri bekliyor.

Birbirinden zarif el sanatlarını, zanaatkârların atölyelerini, kaybolmaya yüz tutmuş gelenekleri bu güzel sokaklarda keşfedebilir, evinizi birbirinden güzel hatıralarla süsleyebilirsiniz.

Amasra otelleri ve Safranbolu otelleri bu sebeplerle sıkça tercih ediliyor. Safranbolu otel bakımından zengin olmasının yanı sıra gezilecek yerleri ile de önde gelen seçeneklerden biri.

Birbirinden Farklı Konseptler

Küçük pansiyonlardan butik otellere kadar değişen seçenekler elinizin altında. Zaman içinde turizmin bölgelere ne kadar faydalı olduğunun yerli halk tarafından da anlaşılmasıyla birbirinden güzel ve rahat oteller Batı Karadeniz’in dört bir yanında rahatça bulunabiliyor.

Küçük ve sevimli şehir merkezi olan Bartın da bu güzelliklerden kendi payını alıyor. Korunmuş evlerinin mimarisi ve şehrin içinden geçen Bartın Çayı ile kayda değer bir güzellik sergileyen Bartın, otelleri ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı başarıyor.

Antik Yunan’dan Roma’ya, Bizans’tan Cenevizlilere ve son olarak da Osmanlılara kadar uzun bir tarihini izi Batı Karadeniz’de yatıyor.

Tarihi yol anıtlarından eski kiliselere, antik limanlardan korunmuş yapılara kadar her şey, bu güzel şehirlerde geçmişle buluşmanızı sağlıyor. Kültür turları arasında da en çok tercih edilenlerden olan Batı Karadeniz, birbirinden güzel otellerde keyfini çıkaracağınız bir süreç vaat ediyor.  

Batı Karadeniz’de birbirinden güzel erken rezervasyon otelleri, tatil fırsatları, uygun konaklama seçenekleri Gruppal fırsatları ile sizleri bekliyor. Doğu Karadeniz otelleri de yine Gruppal fırsatlarıyla sizi bekliyor. 

İster termal otel, ister güzel bir konak içindeki butik otel, ister pansiyon isterseniz de şehir oteli, tercihiniz ne olursa olsun Batı Karadeniz otelleri en uygun fiyatları ile isteklerinizi karşılamaya hazır. 

Üye Yorumları

Berrin Sadıkoğlu
Berrin Sadıkoğlu

Firmanız aracılığı ile 2013’te Adriyatik Cruise, yılbaşı Barcelona, 2014’te İskeçe Festivali, Benelüks ve en sonunda da hafta sonu Eskişehir turlarına katıldık. Gruppal’ın ekonomik tatil seçenekleri hakikaten diğer sitelere oranla fiyat avantajları çok cezbedici. Sadece tatil olanakları değil verilen diğer hizmetlerden de zaman zaman faydalanmaktayım. Sizin fiyatlarınızla sunduğunuz tatil fırsatları diğer fırsat sitelerinde göremiyorum. Açıkçası ilk katıldığımız tur olan Adriyatik Cruise turu çok memnuniyet verici ve bizim için çok lüks, mükemmel bir turdu. Sadece küçük bir grup olmamız dolayısıyla Türkçe rehber olmaması bizi endişelendirmekle beraber oradaki başka bir grubun Türk rehber ile sorularımızı giderdik. Bu turdan aldığımız keyif akabinde sitenizi daha dikkatli takip edip diğer tatil fırsatlarını yakaladık. Ve tüm çevremdeki tanıdıklarımıza da önerdik. Birçok kişinin de sizden tur aldığını biliyorum. Gerek tur programları, gerek transferler, kaldığımız oteller, zamanlama, gecikme yaşanmaması, yurt dışında uymamız gereken kuralların özellikle anlatılması ve de özellikle seçilen rehberlerden çok memnun kaldık. Benelüks turu rehberimiz özellikle muhteşem ötesiydi. Hiç bir aksama yaşamadık. Üstelik sizin vasıtanızla ilk turda 6 aylık Schengen Vizesi almamız ve taksit seçenekleriniz de bize diğer turları yapmamızda çok büyük katkı sağladı. Katıldığımız turları diğer firmalarla kıyasladığımda aynı paketi aynı şartlar ve otel standartları ile çok daha ekonomik sağladığımızı görmekteyim. Üstelikte hiçbir sıkıntı sorun yaşamadan. Yani isim yapmış popüler turizm şirketleri ile aynı kalite ve klasmanda çok ekonomik ve rantabl turlar yapmış olduk. Yıllık iznim yeterli gelmediği için yeni yurtdışı programlarınızı inceleyemiyorum.Ancak izin sıkıntımı aştığım ilk fırsatta firmanız kanalıyla hedefimizde olan turlara www.gruppal.com ile devam edeceğiz. Özellikle sizleri de her aradığımızda ulaşabilmemiz ve sorularımıza cevap vermeniz yardımcı olmanız çok değerliydi. Hizmet sektörü olarak insan kaynağını memnun etmenin çok zor olduğu bilinciyle ayrıca size de teşekkür ederim. Sadece tek eleştirebileceğim husus rehber ve otel informelerinin çok son günlerde tarafımıza bildirilmesi. Bu durum bende endişe yaratsa da taahhüt edilen otellerde kalınması ve diğer turlarda da benzer uygulamaların olması rahatlattı sorun yaşamadık. Teşekkürler Gruppal, teşekkürler Behiye Hanım. En kısa zamanda yeniden sizlerle yeni bir organizasyon yapmak umuduyla.

Sümeyye Bal
Sümeyye Bal

Ağustos ayında balayı için tesadüfen Gruppal’dan aldığım Benelüks & Paris turu harika geçti. Turu aldıktan sonra Recep Bey’in yardımlarını unutamam. Vize işlemlerini de Gruppal’dan halledip oldukça rahat bir tatil yapmış olduk. Teşekkür ederiz.

Semiha Aktop
Semiha Aktop

Merhabalar; Gruppal'dan almış olduğumuz 15-22 Mart Büyük İtalya turumuz 15'inde havaalanında rehberimizle tanışmayla başladı. İtalya'yı otobüs ve yürüyerek dolaşacaktık (ki ben otobüs yolculuğu ve yürümekten çok da hazzetmem), buna rağmen çok keyifli bir tur oldu. Bu turu gerçek bir kültür turu ve keyifli hala getiren rehberimiz Nuri Yılmaz, verdiği bilgiler ve küçük püf noktaları ile mükemmel hale getirdi. Kendi açımdan, ilk tatilimde rehberlerin duayenlerinden biriyle tatile çıkmış olduğumdan biraz bu konuda endişeliydim bu turda. Kendisi, ki sonrasında hasta olmasına rağmen, beni bu endişelerimden uzaklaştırdı. 10 gün geçmiş olmasına rağmen tatilin tadı damağımda kaldı ve yeni yeni yerlerle ilgili rehberimizin olduğu turların tarafıma bildirilmesini isterim. Ayrıca her şey için çok teşekkürler Nuri ve en kısa zamanda yeni yerler ve yeni turlarda görüşmek üzere...

İbrahim Samet Alıcı
İbrahim Samet Alıcı

Çok memnun kaldım.

Düşlediğiniz Tatili Kaçırmayın

Bize Ulaşın

0850 532 20 10
Her Gün 09:00-23:00
Faks0850 532 20 40
E-posta destek@gruppal.com
155 Bin Kişi Gruppal'ı Beğendi.
Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube